ForsideHobroI dagene 28. juni - 2. juli 2023 er der Nordisk Skudetræf...

I dagene 28. juni – 2. juli 2023 er der Nordisk Skudetræf i Mariager Fjord

- Annonce -

I dagene 28. juni – 2. juli 2023 er der Nordisk Skudetræf i Mariager Fjord

Udvalget for Kultur og Fritid i Mariagerfjord Kommune holder årets første ordinære møde den 11. januar 2023, hvor der bl.a. på dagsordenen er:

Nordisk Skudetræf 2023

I dagene 28. juni – 2. juli 2023 er der Nordisk Skudetræf i Mariager Fjord.

Indstilling

Direktøren for Teknik, Kultur og Klima indstiller til Udvalget for Kultur og Fritid:

  1. At punktet drøftes.

Sagsfremstilling

Hobro Værft er medarrangør og initiativtager til at få Nordisk Skudetræf til Mariager Fjord. Tidligere hed træffet Nordisk Sejlads og gæstede kommunen i 2016. I 2017 var der er også et træskibstræf – Træskibssammenslutningens pinsetræf. Begge arrangementer blev dengang positivt evalueret af alle parter og var med til at få liv og aktiviteter på havneområdet i Hobro og på fjorden.

Nordisk Skudetræf foregår i dagene 28. juni – 2. juli 2023 med ankomst i Hals 28. juni 2023.

1. etape af sejladsen er 29. juni 2023 og er fra Hals til Mariager Fjord. Skibene lægger til i Hadsund og Mariager. Dagen efter foregår 2. etape og efter endt etape sejler alle skibene ind til Hobro.

I løbet af lørdagen 1. juli 2023 skal der være forskellige aktiviteter på havnen i Hobro; stabelafløbning af Toldkrydsjagt VII og fællesspisning, musik og dans i det gule pakhus for besætningerne om aftenen.

Der er udpeget en tovholder i Fagenheden for Kultur og Fritid, der i samarbejde med den tekniske afdeling, handelslivet, aktører på havnen, kulturinstitutioner med videre, skal facilitere og koordinere planlægningen og afviklingen af skudetræffets besøg i Mariager Fjord.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet