ForsideHadsundNy formand og nytårshilsen fra genbruget i Hadsund

Ny formand og nytårshilsen fra genbruget i Hadsund

- Annonce -

Ny formand og nytårshilsen fra genbruget i Hadsund

I december 2022 har de frivillige i Hadsund Genbrug valgt ny formand. Nyvalgt er Per Roth, som afløser Kim Nørdam Andersen, der desværre døde tidligere i 2022. Den nye formand tiltræder 1 januar 2023, og han ser frem til at arbejde sammen med alle de frivillige i Hadsund Genbrug.  

– Hadsund Genbrug ønsker alle sine kunder og leverandører et rigtig godt nytår, lyder det fra den nye formand.

– Genbruget er meget taknemlig for alt det brugte tøj, vi modtager. Vi tager imod alt dit rene tøj, sko, tekstiler, sengelinned, nips og porcelæn. Det kan indleveres til Genbrugsbutikken i Storegade 45. Udenfor normal åbningstid kan tøj afleveres i vores tøjcontainer, der står ved butikken.

– Det, der afleveres til genbrug i butikken, bliver sorteret af vores frivillige og solgt i butikken. Vi har 24 engagerede frivillige i butikken. Når de afleverede effekter er solgt, bliver pengene uddelt i lokalområdet efter ansøgning. Der er ansøgningsfrist medio foråret (se annonce i lokalaviserne senere). Hadsund Genbrug blev startet i 1979 og har siden da i snit delt 140.000 kr. om året ud i lokalområdet. Genbruget håber, at mange af kommunens borger vil støtte op om Hadsund Genbrug, slutter Per Roth.

LÆS OGSÅ: Skal Himmerlands prisen 2022 gå til Mariager og Ø. Hurup? – Husk at stemme

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler