ForsideMariagerfjordIndkaldelse af stedfortræder for byrådsmedlem Peter Muhl (A)

Indkaldelse af stedfortræder for byrådsmedlem Peter Muhl (A)

- Annonce -

Byrådet i Mariagerfjord Kommune holder ordinært møde den 24. november 2022, hvor der bl.a. på dagsordenen er: Indkaldelse af stedfortræder for byrådsmedlem Peter Muhl (A)

Peter Muhl (A) har meddelt, at han, grundet sin helbredstilstand, er forhindret i at varetage sit kommunale hverv i en periode på mindst to måneder.

I henhold til styrelseslovens § 15, stk. 2, indkaldes stedfortræder, når et medlem vil være forhindret i at varetage sit kommunale hverv i en periode af mindst en måned på grund af sin helbredstilstand, graviditet, barsel m.v.

Idet 1. stedfortræder på Socialdemokratiets liste, Karen Østergaard, er indtrådt i Byrådet pr. 10. november 2022, er det nummer 2 på kandidatlisten, der indkaldes.

Byrådet forelægges derfor indkaldelse af 2. stedfortræder på Socialdemokratiets kandidatliste, Thomas Høj, til godkendelse.

Indstilling

Borgmesteren indstiller til Byrådet:

  1. At det godkendes, at Thomas Høj (A) indkaldes som stedfortræder for Peter Muhl (A) under dennes fravær.

Sagsfremstilling

I henhold til styrelseslovens § 15, stk. 4, er det Byrådet der træffer beslutning om der er tale om lovligt forfald, som efter styrelseslovens § 15, stk. 2, betegnes som fravær af mindst en måneds varsel som følge af helbredstilstand, graviditet, barsel/adoption, varetagelse af andet offentligt hverv, forretninger eller lignende.

Den af Peter Muhl (A) meddelte forfaldsgrund/-længde er således omfattet af reglerne om stedfortræderindkaldelse.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler