ForsideMariagerfjordInfomøde om Naturbadet Mariagerfjord

Infomøde om Naturbadet Mariagerfjord

Infomøde om Naturbadet Mariagerfjord

- Annonce -

Fredag den 21. april klokken 15.00 – 16.00 afholdes der informationsmøde om Naturbadet Mariagerfjord, i Assens. Det er bestyrelsen for den nyoprettede støtteforening ”Naturbadet – Mariagerfjord”, der inviterer til, at man kan blive lidt klogere på de ambitiøse planer, der er blevet arbejdet med i over 1 år.

”Naturbadet” vil være for hele området, og det vil – i den skala, bestyrelsen har tænkt sig – være et unikt afsæt for at styrke aktivitetsudbuddet for alle aldre, bosætningen, turismen, erhvervsliv og forhåbentligt sikre fastholdelse af nuværende borgere og generelt sikre udvikling frem for afvikling i den østlige del af kommunen.

En styregruppe så dagens lys, efter at Laura Holm havde formidlet ideen i forbindelse med kommunalvalget i Mariagerfjord 2021. Laura Holm ønskede at styrke ovennævnte områder med særligt afsæt i at skabe noget, der kan inkludere flere og mere.

Der har været afholdt mange møder med både Dansk Salt, ejer af jorden, Mariagerfjord Kommune og ikke mindst med det tyske firma Polyplan, som nu har ført til, at bestyrelsen for kort tid siden har kunnet præsentere ideen offentligt.
Nu venter der samtaler med grønne virksomheder, fonde, foreninger og en masse gode engagerede mennesker, som vil komme med input, ideer, netværk og den nødvendige energi, der skal til, for at vi sammen kan realisere dette ambitiøse projekt.

Dagli’ Brugsen i Assens og Jans Gulve vil være vært for en forfriskning i den time, hvor arrangementet afholdes. Det er på to store marker ved Gl. Hadsundvej, at arrangementet holdes. Kør efter flagene. Bestyrelsen håber på godt fremmøde.

LÆS OGSÅ: Konfirmation i Assens Kirke søndag 23. april kl. 10.30

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet