ForsideMariagerfjordJess V Laursen: Jeg stemmer på Henrik Buchhave

Jess V Laursen: Jeg stemmer på Henrik Buchhave

- Annonce -

Jess V Laursen: Jeg stemmer på Henrik Buchhave

Af Kredsbestyrelsesformand og medlem af det nordjyske regionsråd Jess V Laursen (V) fra Skelund

Henrik Buchhave er et menneske med stor og bred erhvervserfaring, og et dejligt livssyn.

Henrik Buchhave er meget ordentlig, ærlig og sælger ikke sig selv på “overbud”.

Henrik Buchhave har en stor politisk viden, en god energi og et åbent sind.

Kredsbestyrelsen og Venstre i Mariagerfjord kan klart anbefale, at du og dine venner stemmer personligt på Henrik Buchhave

Tak fordi du læste med hertil – vil du vide lidt mere om Henrik Buchhave så læs endelig videre.

Om Henrik Buchhave

Hvad får en mand på 60 år til at stille op til folketinget. Det er jo kun en plads, hvor man får skæld ud og bliver nedgjort.
Først og fremmest så blev jeg spurgt!

Kredsbestyrelsens formand, Jess Laursen ringede og spurgte, og det var først efter sommerferien, så jeg ved jo godt at andre har været spurgt før mig J

På den anden side, har Jess og jeg siddet ved siden af hinanden 8 år i regionsrådet, så noget må han jo vide om mig, siden han kontaktede og indstillede mig.

Efter at det var blevet vendt på hjemmefronten – det er vigtigt – var jeg ret sikker, at det vil jeg gerne.

Jeg var opstillet ved sidste valg i Frederikshavn, men de valgte denne gang at gå efter en yngre model, af det modsatte køn. Jeg har været formand for kommuneforeningen i Frederikshavn fra 2008 og frem til 2019. I den forbindelse pegede de øvrige kommuneforeningsformænd på mig som deres repræsentant i Venstres forretningsudvalg. Så den ære havde jeg fra 2014 og til 2019.

Det var den daværende byrådsgruppe, der nærmest kuppede mig ind som formand i 2008, og det viste sig at der var et udtalt ønske om et skifte. Nogen kendte mig som organisator fra KFUM-Spejderne, hvor jeg havde haft en tilsvarende opgave i 9 år, efterfulgt af 8 år i spejdernes hovedbestyrelse.

Jeg var opstillet til de to sidste byrådsvalg, før kommunalreformen, ved det sidste valg manglede jeg 4 stemmer, og blev derfor 1. suppleant og var i den forbindelse i byrådet i Sæby i 8 mdr. på grund af en sygemelding.

Jeg er opvokset på et traditionelt familie landbrug med grise og malkekvæg. Blev udlært i 1981 som tømrer og har selvfølgelig haft job som sådant. Jeg har haft job på møbelfabrik og på værftet i Strandby, for byggeriet var ikke et sikkert job i firserne. Jeg spillede håndbold sammen med en landmand, og blev ansat af ham i et års tid for at bygge ny stald og renovere på stuehuset.

Efterfølgende blev jeg ansat af en anden håndboldkammerat, der havde maskinstation, og kørte her i godt 4 år, hvorefter jeg sprang på jobbet som bestyrer på Skaarupgaard, et gods mellem Sindal og Frederikshavn. Hovedsagelig juletræer, skovbrug, pasning af omgivelser, fedekvæg og heste. Dertil udlejning af tidligere boliger ved tilkøbte gårde og medarbejder boliger.

Så havde jeg 6 år som driftsleder på et planteavlsbrug ved Tårs. Korn, kartofler og piledyrkning. Job som tømrer igen, men her kom jeg galt afsted med ryggen, og måtte sadle om. Havde en periode som omsorgsmedhjælper på bosteder for psykisk handikappede, inden jeg landede i en boligforening, hvor jeg i dag er synsinspektør.

Jeg bor på landet, dyrker lidt jord, og har noget skov. Har to voksne bør fra første ægteskab, en søn på 33 der er tømrer og en datter på 31 der er jurist. Jeg bor sammen med Birgitte, der også har to voksne børn.

Jeg brænder for sundhedspolitik, bryder mig ikke om at betale skat, ikke mere end nødvendigt, og selvfølgelig fødevareproduktion.

Jeg er indigneret over, hvor meget landbruget skal agere prygelknabe i disse tider, det mener jeg er stærkt uretfærdigt, og så ved jeg hvor vigtigt og godt det er for samfundet med et stærkt frivillighedsliv.

Jeg går ind for, at hvis du kan, har du også pligten til at bidrage, kun derved kan vi så hjælpe dem der rettelig ikke kan.

Henrik Buchhave, Folketingskandidat for Venstre Mariagerfjord
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler