ForsideMariagerfjordJulehilsen fra Frivilligcenteret

Julehilsen fra Frivilligcenteret

- Annonce -

Julehilsen fra Frivilligcenteret

Året blev med gode, som mindre gode oplevelser, og her på bagkant er det de gode, der huskes og tages til afsæt for arbejdet hen over 2023, siger leder Tommy Sørensen og fortsætter:

Der kom en ny aftale med byrådet og på årets sidste møde sættes der navn på de to fra byrådet, der skal placeres i Frivilligcenterets bestyrelse. En styrkelse af samarbejdet, dels med to, hvor der til nu kun har været et byrådsmedlem i bestyrelsen. Dels ved at der nu kommer forbindelse ikke kun til Sundhed og Omsorg, men også til Kultur og Fritid. Det matcher de to ben et Frivilligcenter reelt står på med de Sociale foreninger og frivilligheden generelt. Det bliver spændende at komme i gang.

Efteråret satte fokus på ”Nemmere at være frivillig”, i en undersøgelse, dels i form af elektronisk spørgeskema og dels i form af direkte interview forestået af Karina Christensen.

Vi er ikke helt på plads med resultatet, men allerede nu kan det ses at særligt bankkonti og det at finde nye frivillige markerer sig, og heldigvis kan vi allerede byde ind på begge områder.

Det har også været markant at flere direkte har udtrykt ønske om specifik støtte fra Frivilligcenteret, og den skal nok blive samlet op i 23. OG skulle der være flere der savner støtte til det der udfordrer, kan det nås endnu.

Nemmere at være frivillig blev også overskriften på justering i de indsatser Frivilligcenteret har og den præsentation der er dels på forsiden af www.fcmf.dk samt i præsentationsfolder og informationskort.

Vi glæder os til at præsenteret det hele for de frivillige siger Tommy Sørensen, og det vil her ske i et åbent informationsmøde i starten af 23. Ellers kan der allerede nu snages lidt via hjemmesiden.

Så er der kendskabet til os. Det halter, og selv om vi selv synes der fortælles vidt og bredt om os, så er det åbenbart ikke nok.

Hvad er Frivilligcenteret, hvor ligger det, hvem møder vi, og hvad kan de tilbyde, er blot nogle af de spørgsmål der stilles. Derfor er vi nu glade for endelig at have fået lavet en præsentationsvideo med lokale sponsorer bag, som svarer på de mange spørgsmål. Også den glæder vi os til at præsentere og gøre brug af.

2022 gjorde os klogere, justerede fokus og satte mere effekt bag Frivilligcenteret. Vi er klar til at møde 2023, og har så meget klar som vi gerne vil fortælle om og støtte op med. Så 2023 bliver et travlt år, slutter Tommy af.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler