ForsideMariagerJulelysene er tændt på Vibevej i Assens

Julelysene er tændt på Vibevej i Assens

- Annonce -

Julelysene er tændt på Vibevej i Assens

Mariagerfjords nok mest julepyntede vej – Vibevej i Assens – har tændt julelysene igen i år. 

Kører du forbi Assens når mørket er faldet på, kan du næppe overse Vibevej, hvor alle vejens huse er pyntet med julelys. Her er oppustelige julemænd, musik, julekæder og figurer. Kort sagt alt hvad et julehjerte kan begære af julelys og stemning. 

“Vi kan slet ikke lade være. Vi glæder os allerede til næste år, når vi tager lysene ned i januar,” fortæller en af vejens beboere til Mariagerfjordposten, som er slået et smut forbi. 

“Der er jo nok også gået lidt sport i det og en venskabelig konkurrence i, hvem der har mest, men vi synes alle det er så hyggeligt og det er dejligt at se og høre alle dem som kommer forbi også nyder vores julepyntede vej,” slutter beboeren, mens han er ved at sætte endnu en julekæde op. 

Den sidste julekæde skal bruges til at oplyse et af de skilte, som vejens beboere i år har sat op. På skiltene er der mobilpay koder, som besøgende kan bruge til at donere et lille beløb. 

“Men ikke til os,” forklarer beboeren med et smil og fortsætter: 

“Vi har valgt tre formål, nemlig julemærkehjemmet, Kræftens Bekæmpelse og Assens Borgerforenings Julelys.”

En velbesøgt vej

Mange af byens borgere lægger gerne aftenturen forbi Vibevej for at se de mange julelys og måske få en hyggelig snak med naboer. 

“Vi møder næsten altid nogen vi kender når vi lægger vejen forbi,” fortæller en mor med to børn, som er ude og se julelysene:

“Børnene er pludselig meget vilde med at komme med på aftentur og jeg nyder at møde naboer til en lille snak heroppe.”

Det er ikke kun Assens borgere som kommer forbi Vibevej i december. Mens Mariagerfjordposten er på besøg kommer der flere biler forbi. Nogen kører en stille tur op ad vejen, mens andre parkerer og går Vibevej rundt.

“Vi synes jo at de mange som kigger forbi gør det ekstra hyggeligt,” fortæller en anden af vejens beboere og fortsætter: 

“Alle er glade og nyder stemningen, det er hele arbejdet værd.”

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler