ForsideHadsundJulemanden kom sejlende til Hadsund og skød julehandlen i gang

Julemanden kom sejlende til Hadsund og skød julehandlen i gang

- Annonce -

Julemanden kom sejlende til Hadsund og skød julehandlen i gang

Trods regn og kulde forløb Black Friday i Hadsund i højt humør.

Handsund Handel havde arrangeret Black Friday og butikkerne holdt åbent helt til kl. 22. Der var fyldt op med en masse gode tilbud, gaden var fuld af musik og events, og Butikscentret summede af julestemning, julehygge og juletilbud.

Foto: Hadsund Handel

– Over 100 børn var mødt op for at tage imod Julemanden, der kom sejlende til Hadsund. Og her ventede Anders med sin Hestevogn og 2 ponyer, der kørte Julemanden op til Torvet med Hadsund Skoleorkester foran i optoget, fortæller Hadsund Handel og fortsætter:

– Juletræet på Torvet blev tændt og så kastede de mange børn sig over julemandens godtekurv, samt den varme Kakao som Hadsund Handel med god hjælp fra Kræftens bekæmpelse kunne byde på i kulden (og regnen).

– I Butikscenteret sørgede foreningen BROEN for både indsamling til sagen, og for at der blev uddelt gratis gløgg og æbleskiver. 15 liter gløgg og 300 æbleskiver fortæller, at det var et populært indslag til Black Friday. Og her var Anna Tramm Rotendal også klar med tilbuddet til børn om at lave deres egen julekalender. Lige fra k. 15 til kl. 20 var der børn der deltog i dette tilbud.

– Alt i alt er vi yderst tilfredse med forløbet og nu er julehandlen for alvor skudt i gang.

Foto: Hadsund Handel

– Kryds af i kalenderen til fredag den 16. december, hvor vi byder på Bamsefabrik og Jazz Nisse musik, slutter Hadsund Handel.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler