ForsideHadsundKaren Østergaard tager over for Per Husted

Karen Østergaard tager over for Per Husted

- Annonce -

Karen Østergaard tager over for Per Husted

Per Husted (A) har meddelt borgmesteren, at han ønsker at udtræde af Byrådet, idet han er blevet valgt som medlem af Folketinget. Per Husted ønsker at udtræde af Byrådet pr. 10. november 2022.

Ønsket fra Per Husted om udtræden af Byrådet skal findes i, at Socialdemokratiet ikke tillader dobbelt-mandat, altså både at have plads i Folketing og fx Byråd. Ønsket behandles på et ekstraordinært byrådsmøde i morgen d. 9. november.

Karen Østergaard (A) er 1. stedfortræder på Socialdemokratiets kandidatliste og klar til at indtræde i Byrådet i Mariagerfjord Kommune.

Mariagerfjordposten.dk mødte Karen tirsdag eftermiddag foran Rådhuset i Hadsund, hvor Karen fortalte:

– Jeg glæder mig til igen at være en del af byrådet i Mariagerfjord Kommune. Der er så mange ting, som jeg brænder for og gerne vil arbejde for at ændre. Per Husted har været medlem af Økonomiudvalget, udvalget Teknik og Miljø og Bevillingsnævnet. Hvilke udvalg jeg får plads i besluttes først den 14. november på et gruppemøde, men jeg håber, at jeg kommer til at arbejde med Børn & Familie eller Sundhed og Omsorg. 

Karen Østergaard har været aktiv lokalpolitiker i 20 år, først var hun medlem af Hadsund Byråd og derefter af Mariagerfjord Byråd frem til det seneste valg, hvor hun med 203 personlige stemmer blev valgt som 1. suppleant.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet