ForsideMariagerfjordKender du Jes? - Jes Nørholm er frivillig i Veterancafé Mariagerfjord

Kender du Jes? – Jes Nørholm er frivillig i Veterancafé Mariagerfjord

Jes Nørholm – frivillig i Veterancafé Mariagerfjord

- Annonce -

Jes Nørholm er en utrolig åben og frisk mand, men ikke nok med det, så er han også månedens frivillige og ophavsmanden for Veterancafé Mariagerfjord.

Jes har altid været frivillig og arbejder selv ude på Aalborg Kaserne, hvilket var en af grundene til, at han brænder så meget for netop veteranerne. Han startede i sin tid Veterancaféen sammen med en ven, for at imødekomme behovet for et mødested for veteraner i Mariagerfjord, eftersom de nærmeste mødesteder dengang lå i Randers og Aalborg.

Vi har mulighed for at tage med Randers og Aalborg eller andre caféer med ud på ture rundt i landet. Tyskland har vi været i, så vi får set lidt med andre veteraner også. Jeg vil opfordre til at følge med på vores Facebookside, så har man mulighed for at få en på opleveren, fortæller Jes

Veterancafé Mariagerfjord er Jes’ hjertebarn og er kort fortalt et mødested for alle aldre, der består af tidligere udsendte soldater, politibetjente, sygeplejersker, læger m.fl. i international tjeneste samt deres pårørende. Her er der mulighed for gratis, at komme forbi til en snak eller en kop kaffe om fredagen fra kl. 14-16 på Kirkegade 4 i Hadsund. Fællesskabet er i førersædet hos Jes og deltagerne, hvor de også mødes uden for cafétiderne for bl.a. at fiske sammen.

Fællesskabet i Veterancaféen betyder meget for Jes, her får han også selv mulighed for at få talt om stort som småt, uanset om det skulle være militærrelateret, samfundsrelateret eller personligt. Samtidig giver caféen også mulighed for at dele sine interesser eller få helt nye interesser, hvor der iblandt deltagerne er fokus på mad. Blandt deltagerne er der bl.a. hjemmerygere, pølsefabrikanter, hjemmebryggere mv.

Vi mangler altid kaffedamer eller kaffemænd om fredagen til at sørge for, at vi har kaffe. De er velkomne, fordi der er altid en god røverhistorie, også for at være en del af samfundet og hjælpe til, slutter Jes Nørholm

Hvis du skulle have lyst til at være frivillig eller bruger hos Veterancaféen, så kan du kontakte Frivilligcenter Mariagerfjord, Veterancaféens facebookside eller se deres jobopslag på frivilligjob.dk.

LÆS OGSÅ: Stjal fra 74-årig på åben gade – ‘Vær opmærksom’, siger Politiet

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Kanonslag beslaglagt 

- Annonce -

Seneste artikler