ForsideHobroKlumme: I NordicBet Ligaen kommer vi med fire kampe i bagagen, hvor...

Klumme: I NordicBet Ligaen kommer vi med fire kampe i bagagen, hvor vi er ubesejret

- Annonce -

Af Lars Justesen Teknisk chef Hobro IK

Først og fremmest, tusinde tak for den kæmpe opbakning vi mødte til opgøret i Pokalen mod FC København. Over 3000 fans havde taget plads på lægterne og det kunne mærkes fra første fløjt. På trods af at vi ikke avancerede til næste runde i Pokalen, kan vi være stolte over den indsats vi som klub, fans og by lagde for dagen.

I en kamp, hvor Mads Freundlich scorede sit første seniormål i Hobro IK, tvang vi de danske mestre ud i forlænget spilletid og i sidste ende straffesparkskonkurrence. En afgørelsesmetode, hvor held spiller en enorm rolle, trak FC København sig, i sidste ende, sejrrigt ud af opgøret.

Hjemmebanedebutanten, Jonathan Fischer, gjorde hvad han kunne for at forhindre nederlaget og storspillede i denne kamp, men i sidste ende var det ikke nok. Men… 1-1 i ordinær spilletid mod de danske mestre er noget vi kan og skal være stolte af og det er de positive ting vi skal fokusere på og tage med videre.

I NordicBet Ligaen kommer vi med fire kampe i bagagen, hvor vi er ubesejret og hvor det samtidig er blevet til cleansheet i alle fire kampe. Det er blevet til to sejre på DS Arena mod Fremad Amager og Vejle B. Hertil er det blevet til to uafgjorte resultater på udebane mod henholdsvis SønderjyskE og FC Fredericia. 

Siden vi sidst har mødtes her på DS Arena har vi kunne præsentere tilgangen af Soumaïla Ouattara, der er landsholderspiller fra Burkina Faso. Det er et scoop at vi har kunne tiltrække en spiller af Soumaïlas kaliber og vi glæder os til at se ham få debut for os. 

I dagens opgør tager vi imod oprykkerne fra Næstved IF, der har overrasket positivt i denne sæson og indtager pt. en flot tredje plads. Vi skal ud at fortsætte vores gode spil, opretholde vores solide defensiv og kæmpe som et hold. Lykkes vi med dette, så er jeg sikker på, at der er point til os i dagens kamp, så vi kan fortsætte den ubesejrede stime.

Rigtig god kamp!

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler