ForsideAndetKøb Randers Handsker i julegave hos Jørgensens Sko i Mariager

Køb Randers Handsker i julegave hos Jørgensens Sko i Mariager

- Annonce -

Hos Jørgensens Sko Eftf i Mariager står Hanne klar med et flot sortiment af de kendte Randers Handsker. 

“De er den perfekte julegave til mor eller måske bedstemor,” forklarer Hanne, mens hun viser sortimentet frem til Mariagerfjordposten.

“Og til far selvfølgelig, faktisk har jeg lige pakket to par ind til gaver, der begge var til herrer.”

Du kan finde de helt klassiske sorte handsker fra Randers Handsker hos Hanne i Jørgensens Sko Eftf, men også modeller med farver på. 

Et mærke med mange års erfaring

Randers Handskerne er kendt for deres handsker i høj kvalitet, der har en fantastisk pasform og er i et stilrent design.  

Rødderne kan spores helt tilbage til 1200 tallet, og virksomheden Randers Handsker blev officielt grundlagt i 1811. Det gør Randers Handsker til den ældste handskemager i verden. 

I dag er Randers Handsker hofleverandør og leverer handsker til Dronning Margrethe og Kronprinsesse Mary, ligesom både politiet, flåden og den Kongelige Livgarde bruger handsker fra Randers Handsker. 

Mere end sko og støvler hos Jørgensens Sko Eftf

I butikken på Østergade 13 i Mariager finder du mere end sko og støvler. Hanne har nemlig også et flot sortiment af smarte tasker og punge, ligesom du også kan finde de bløde og behagelige bambus sokker.

Jørgensens Sko Eftf. har åbent mandag til torsdag fra kl. 9.30 til 17.30 – fredag fra kl. 9.30 til 18.00 og lørdag fra kl. 9.30 til 13.00. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler