ForsideHadsundKonkurrenceklar: Hadsund Sejlklubs ungdomsafdeling forbereder sig til sejlsæsonen

Konkurrenceklar: Hadsund Sejlklubs ungdomsafdeling forbereder sig til sejlsæsonen

- Annonce -

Konkurrenceklar: Hadsund Sejlklubs ungdomsafdeling forbereder sig til sejlsæsonen

Det er blot et år siden, at Hadsund Sejlklub etablerede en ungdomsafdeling for børn og unge i alderen 8-15 år med det formål, at lære dem jollesejlads på Mariager Fjord. Mandag den 6. maj blev sejlsæsonen genoptaget, og takket være fondsstøtte fra Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond får Hadsund Sejlklub nu mulighed for at deltage i kapsejladser i andre byer.

Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond, som også støttede ungdomsafdelingen sidste år, har denne gang sponsoreret en jolletrailer med plads til tre joller. Den første tur er allerede planlagt og går til Sunds Sejlklub, hvor der skal konkurreres i enkeltmandssjoller af typen Tera.

-Hadsund Sejlklubs ungdomsafdeling er meget taknemmelig for, at Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond vil være med til at styrke konkurrenceidrætten for ungdomsafdelingen. Vi er cirka 10 medlemmer, som alle startede sidste år, og nu får vi også mulighed for at deltage i kapsejladser andre steder end her på Mariager Fjord, fortæller Mathe Blou til Mariagerfjordposten.dk.

Hadsund Sejlklub har med støtte fra Svend Nielsen og Herdis Mygind Fond indkøbt ny jolletrailer. Foto: Mariagerfjordposten.dk

Hadsund Sejlklubs ungdomsafdeling gør klar til endnu en sæson
Klubbens ungdomsmedlemmer har i årets første måneder trænet i Hadsund Svømmehal med svømmeundervisning og undervisning i, hvordan man retter en jolle, hvis uheldet er ude og man kæntrer.

-Ungdomsafdelingen i Hadsund Sejlklub afholder et åbent hus den 25. maj mellem kl. 10 og 15, hvor interesserede børn, unge og deres forældre er velkomne til at komme forbi til en hyggelig dag med masser af sjov og oplevelser inden for sejlsport, fortæller Malthe, som samler de fremmødte børn og starter årets første træning med en øvelse, hvor børnene lærer hinandens navne. Som Malthe understreger, er det vigtigt at kunne kommunikere sammen, hvis der opstår situationer på vandet, hvor der er brug for hjælp.

Træner Sune Carlsen og ungdomsmedlemmerne gør båden klar til årets første sejltur Foto: Mariagerfjordposten.dk

Næste ansøgningsfrist hos Svend Nielsen og Herdis Mygind Fond er i september 2024, hvor fonden vil udlodde omkring 1 mio. kroner til områdets foreninger, talenter og andre ildsjæle, som falder inden for fondens rammer.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet