ForsideHadsundKunst og "liv" med Mariagerfjord Kulturskole - Udstilling på Kunstetagerne og Hadsund...

Kunst og “liv” med Mariagerfjord Kulturskole – Udstilling på Kunstetagerne og Hadsund Bibliotek

- Annonce -

Kunst og “liv” med Mariagerfjord Kulturskole – Udstilling på Kunstetagerne og Hadsund Bibliotek

Igen i år har billedkunstholdene på Mariagerfjord Kulturskole fået lov at udstille på Kunstetagerne oppe på øverste etage. Som noget nyt starter udstillingen dog allerede på Hobro bibliotek, som man skal gå igennem for at komme ind på Kunstetagerne.

Det, der binder værkerne sammen, er temaet “liv”. Et ord så fyldt med betydninger, at det åbner dørene til en verden af muligheder for kunstnerisk udfoldelse. Når man spørger de talentfulde kunstelever, hvad “liv” betyder for dem, strømmer ordene frit: dyr, mennesker, blomster, kunst, fantasi, farver, venner og mange flere. Disse begreber fungerer som inspiration og udgangspunkt for elevernes kreative processer, der resulterer i en mangfoldighed af kunstneriske udtryk.

To malerier fra udstillingen. Foto: Mariagerfjord Kulturskole

Det er elever fra holdene i Hobro, Arden og Mariager, der udstiller. Udstillingen åbnes tirsdag d. 7.5., hvor der er fernisering fra kl. 16.30 – 18.00, og alle er velkomne. Udstillingen varer til d. 18.5. 

Foto: Mariagerfjord Kulturskole

Men udstillingen stopper ikke der. På Hadsund Bibliotek er det onsdags og torsdagsholdene fra Hadsund skole, der udstiller. Disse to hold har ligeledes skabt værker om liv, som man kan glæde sig til at opleve når Hadsund Skole præsenterer deres kunstværker. Udstillingen åbnes lørdag d. 4.5. kl. 11.00 og den varer til og med d. 21.5.

Kom og se udstillingen på Kunstetagerne i Hobro eller på Hadsund Bibliotek og lad dig fordybe i farverne, formerne og følelserne.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler