ForsideHobroLAG støtter Hobro Golfklub med 250.000 kr. til etablering af korthulsbane og...

LAG støtter Hobro Golfklub med 250.000 kr. til etablering af korthulsbane og omlægning af Hul 17 og 18.

- Annonce -

LAG støtter Hobro Golfklub med 250.000 kr. til etablering af korthulsbane og omlægning af Hul 17 og 18.

Klubben har længe arbejdet for at gøre golfbane endnu mere atraktiv

  • for den typiske klubspiller, der spiller for motionens og hyggens skyld. 
  • for turneringsspillerne, der ønsker en udfordrende bane
  • for den uøvede golfspiller – begynderen – bliver der mulighed for at prøve kræfter på en korthulsbane, inden det går løs på 18 hullersbanen.
  • for ungdomsspillerne bliver der, som for begynderen en bane, hvor der kan øves golf i fred og ro, og der kan relativ hurtigt opnås små succeser, der giver mod på at spille golf.
  • for gæster uden ”golfkørekort”, giver det en mulighed for at spille golf, således at man kan gå fra ”gaden og ind på banen” uden forkundskaber og prøve at spille golf.

Anlæg af en kort huls banen og omlægning af nuværende baneforløb vil styrke klubben som et godt tilbud til borgerer, virksomheder og institutioner. Klubben vil fremstå som en stærkere samarbejdspartner for erhvervslivet, tuismeerhvervet og overnatningsstederne i hele området. 

Projektet er indpasset i klubbens naturplan og er med til at fastholde muligheden for at nyde naturen omkring banen og det omkringliggende naturområde. 

Projektet er en videreførelse af igangsat udviklingsplan 2025 for Hobro Golfklub. Gennem de senere år er klubbens faciliteter løbende blevet udviklet og forbedret. Hele tiden under hensyntagen til 

  • udvikling af naturen på banen, på naturens betingelser
  • hvad der ønskes for at få et godt golfanlæg tilpasset området 
  • faciliteternes beliggenhed, 
  • tilpasset klubbens økonomi 
  • og muligheder for at skaffe midler.

Via fondsmidler, tilskudsmidler, midler fra diverse pulje samt tusindvis af frivillige arbejdstimer er meget lykkedes at få på plads. Her kan nævnes træningsfaciliteter, klublokale, lynshelters, solcelleanlæg,egen vandboring, indretning af lokaler til ungdom, personalet, låneudstyr, reception og kontor og senest er nogle broanlæg på banen blevet renoveret.

Del I omfattede natursti og mange naturtiltag på banen. Del II rækker ind i 2024 hvor klubben nu vil få etableret etablerer en korthulsbane samt opfyldt et stort ønske om ændring af hulforløbet på hul 17 og 18. Projekterne er langt og Klubben forventer inden længe at få udbetalt pengene fra LAG.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler