ForsideArdenLions Club Arden indsamler endnu engang brugte briller ved valgstederne 1. november

Lions Club Arden indsamler endnu engang brugte briller ved valgstederne 1. november

- Annonce -

Lions Club Arden indsamler briller ved Folketingsvalget den 1. november 2022

Kampen mod blindhed har altid været et kerneområde i Lions. For eksempel var Lions med i udviklingen af den hvide blindestok, uddannelse af førerhunde, etablering af øjenbanker og -hospitaler i 3. verdens lande m.m. Derfor er det også naturligt, at syn og brilleindsamling er i fokus hos Lions klubberne i Danmark.

Brugte briller kan stadigvæk bruges. Efter at de er blevet renset og styrkebestemt, vil brillerne blive videresendt til tredjeverdenslande, specielt i Afrika og Latinamerika. På modtagerstedet sørger professionelle øjenlæger eller trænede frivillige Lions for at screene de synshæmmede, så brillerne kommer til de rette brugere.

– Når Lions deler briller ud, oplever vi stor glæde. Pludselig kan den synshæmmede se tydeligt igen, fortæller frivillige fra Lions.

Ta´dine brugte briller med til valgstederne i Arden, Valsgaard og Vebbestrup

I forbindelse med Folketingsvalget den 1. november 2022 vil Lions Club Arden endnu en gang indsamle brugte briller på valgstederne i Arden, Valsgaard og Vebbestrup.

– Har du brugte briller, som du vil donere til et godt formål, så kan du aflevere dem, når du ankommer der for at afgive din stemme, fortæller Lions Club Arden og fortsætter:

– Ved EU- og Folketingsvalget i 2019 blev der af de danske Lions klubber indsamlet mere end 73.000 par brugte briller i indsamlingsboksene på valgstederne. Det var et resultat, som alle, ikke mindst dem der afleverede brillerne, kunne være yderst stolte over. Den succes vil vi i Lions Club Arden gerne være med til at gentage. Vi håber derfor, at så mange som muligt også i år vil medbringe og aflevere deres brugte briller.

– På forhånd tak for dit bidrag.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet