ForsideArdenLøb, grin og støt en god sag - Tilmeld dig Klovneløbet i...

Løb, grin og støt en god sag – Tilmeld dig Klovneløbet i Arden den 11. maj

- Annonce -

Løb, grin og støt en god sag – Tilmeld dig Klovneløbet i Arden den 11. maj

Lørdag den 11. maj kl. 10.00 bliver der afholdt Klovneløb i Arden. Klovneløbet er arrangeret af Lions, og formålet er at indsamle penge til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier på alle landets børneafdelinger.

Klovneløb er et hyggeligt og socialt familieløb, hvor alle der kan kravle, hoppe, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst, for selv de mindste skridt kan gøre en kæmpe forskel, når banen kridtes op med røde næser, og alle deltagere bakker op om Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier.

Det handler ikke om at være hurtigst, for selv de mindste skridt kan gøre en kæmpe forskel – Så meld dig til Klovneløb i Arden d. 11. maj 2024. Foto: danskehospitalsklovne.dk

I Arden er det den lokale Lions klub, der arrangerer Klovneløb på vegne af Danske Hospitalsklovne:

“Løbet skydes i gang ved Arden Skole, hvor der også vil være forskellige andre aktiviteter for store og små. Jeg synes, det er en fantastisk måde at støtte et godt formål på”, fortæller Frode Mogensen fra Lions Arden, der håber på, at mange vil tilmelde sig Klovneløbet. Man kan tilmelde sig på enten kort bane på 2,2 km eller lang på 5,2 km.

Kom og få en hyggelig og sjov formiddag, gerne sammen med dine børn/børnebørn, samtidig med at du støtter et godt formål.

“Vi har, udover løbet, sørget for diverse underholdende aktiviteter, herunder små sjove konkurrencer med mulighed for at vinde spændende præmier”, slutter Frode.

Du kan tilmelde dig, din familie, venner og kollegaer her: https://danskehospitalsklovne.dk/klovneloeb/klovneloeb-arden-2/#tilmeld

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler