ForsideHobroMagisk tivoli-sommerlejr for DDS Hobro Gruppe

Magisk tivoli-sommerlejr for DDS Hobro Gruppe

- Annonce -

Magisk tivoli-sommerlejr for DDS Hobro Gruppe

Fra lørdag den 29. juni til torsdag den 4. juli deltog 23 juniorer og tropsspejdere fra DDS Hobro Gruppe i årets sommerlejr, som blev afholdt i Granhytten i Als. Lejren var præget af et livligt Tivoli-tema, der satte rammen for en uge fuld af kreativitet, leg og udfordringer.

Lejren bød på masser af kreative aktiviteter. Spejderne designede deres egne lejrmærker i muslingeskaller og arbejdede med materialer som fedtsten, træ og horn. En af de mest populære aktiviteter var at farve t-shirts med naturfarver, hvilket resulterede i flotte og unikke mønstre.

Spejderne viste deres opfindsomhed ved at bygge popcornmaskiner af sodavandsdåser, og et imponerende raftetårn blev bygget til “Det muntre køkken”. De ældste spejdere stod for opførelsen af en karrusel lavet af rafter, som blev et stort hit blandt alle deltagere.

Foto: DDS Hobro Gruppe

Ingen Tivoli uden hotdogs, og spejderne gik all-in med hjemmelavede pølser, syltede agurker, remoulade, ketchup, ristede løg og friskbagt brød. Det krævede mod at smage de hjemmelavede pølser, men spejderne viste stort mod og nød det festlige måltid.

Hver aften blev afsluttet med lejrbål og fællessang, før spejderne trak sig tilbage til deres shelters for natten. Det var en uge fyldt med oplevelser, sammenhold og spejderånd.

Foto: DDS Hobro Gruppe

Samlet set var det en magisk tivoli-sommerlejr, som både spejdere og ledere vil huske længe.

Hobro Gruppe inviterer nye spejdere og forældre til at møde op på Smedevej 19 i Hobro mandag den 12. august kl. 18.00 til årets oprykning. Kom og vær med til en ny sæson fuld af spændende spejderoplevelser!

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler