ForsideMariagerfjordMagiske øjeblikke med popcorn og candyfloss - Ta' med på familiesjov på...

Magiske øjeblikke med popcorn og candyfloss – Ta’ med på familiesjov på Cirkusmuseet i Rold

- Annonce -

Magiske øjeblikke med popcorn og candyfloss – Ta’ med på familiesjov på Cirkusmuseet i Rold

Duften af savsmuld og popcorn indtager lørdag 11. maj Cirkusmuseet i Rold. Det sker, når Cirkus Aroma besøger det gamle ridehus ved museet med sine humoristiske og hæsblæsende cirkusnumre for hele familien.

Artisten Astrid Søndergaard underholder blandt andet publikum på en kæmpehøj ethjulet cykel og desuden laver morsomme løjer fra sin plads højt oppe under loftet i det imponerende 12-kantede ridehus. Hun folder sig også ud i trylleri og forrygende tempo-jonglering med et hav af tallerkener – og meget, meget mere.

Lørdag 11. maj kan du opleve artisten Astrid Søndergaard på Cirkusmuseet i Rold. Der er akrobatik, trylleri og meget andet cirkus-gøgleri for hele familien. Foto: Nordjyske Museer

Undervejs inviterer hun publikum med som en del af cirkusløjerne. Man skal blandt andet hjælpe hende op på den enormt høje ethjulet cykel. Det er ikke nemt, men til gengæld enormt sjovt.

Museet tør godt love, at både medhjælperne og publikum bliver grebet af alle hendes humoristiske cirkuspåfund til stor morskab for publikum.

Efter forestillingen inviterer Astrid Søndergaard og hendes med-artist alle med til cirkusleg, hvor man har mulighed for at gå på line og stylter, cykle, jonglere og alt umuligt andet sjovt og udfordrende cirkus-halløj.

Som Astrid siger: ”Cirkus Aroma er for alle, også enhver!”

Billetter kan købes på nordjyskemuseer.dk, og der er popcorn og candyfloss inkluderet i billetprisen, så alle kommer i den helt rigtige cirkusstemning.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet