ForsideHobroMand luskede rundt i garager på Jernbanegade i Hobro

Mand luskede rundt i garager på Jernbanegade i Hobro

- Annonce -

Mand luskede rundt i garager på Jernbanegade i Hobro

Nordjyllands Politi har modtaget to anmeldelser om indbrud i garage to forskellige steder på Jernbanegade i Hobro – i tidsrummet natten mellem onsdag d. 9. november til torsdag.

– Kl. 02.40 vågnede en beboer ved, at hunden gøede og da hun kiggede ud af vinduet, så hun en mandsperson ude i garagen, fortæller Hans Henrik Sørensen fra Nordjyllands Politi og fortsætter:

– Manden blev åbenbart opmærksom på, at der blev liv i huset – så han smuttede hurtigt derfra med en ældre rød plæneklipper fra garagen.

Signalement af manden:

Han beskrives som en mand på 20-30 år, almindelig af bygning, iført en sort dynejakke med en sort hætte trukket op over hovedet.

Andet sted på Jernbanegade

Samme nat, længere oppe ad Jernbanegade ved et boligkompleks og et garageanlæg, er der ved 4 skure blevet sparket dørene op og ved det ene skur, er der blevet stjålet en klapvogn.

– Eftersom det er i samme område og i samme tidsrum – kunne der være en formodning om, at der er tale om samme gerningsmand – så har du set en mand luske rundt eller komme løbende med en rød plæneklipper og klapvogn natten fra onsdag til torsdag på Jernbanegade i Hobro – vil vi meget gerne høre fra dig på 114, slutter Hans Henrik Sørensen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet