ForsideØstkystenMange deltagere til menighedsrådenes orienteringsmøde i Als og Øster Hurup

Mange deltagere til menighedsrådenes orienteringsmøde i Als og Øster Hurup

- Annonce -

Mange deltagere til menighedsrådenes orienteringsmøde i Als og Øster Hurup

Den 14. maj blev Als og Øster Hurup menighedsråd, ligesom alle andre sogne over hele landet, inviteret til et orienteringsmøde i forbindelse med det forestående menighedsrådsvalg senere på året.

De to sogne besluttede at afholde et fælles møde, hvor alle formelle opgaver såsom beretning og regnskabsfremlæggelse blev gennemgået af de to menighedsrådsformænd Inger-Lis Jepsen ved Øster Hurup Kirke og Jens Laurids Pedersen ved Als Kirke. Hovedpunktet på mødet var afviklingen af et fremtidsværksted, hvor deltagerne blev bedt om at komme med deres bud på, hvordan arbejdet i de to sogne skal udfolde sig i fremtiden.

Hele 56 deltagere mødte op til arrangementet. Stemningen i lokalet var præget af energi og inspiration blandt de fremmødte. Dette skabte en god atmosfære til drøftelser omkring opstillingen til det kommende menighedsrådsvalg i november måned.

De mange input og ideer, der blev fremsat på mødet, vil nu blive samlet og indgå i et handlekatalog til de nyvalgte menighedsråd. Dette sikrer, at de kommende råd kan trække på en bred vifte af perspektiver og forslag i deres arbejde med at udvikle og styrke det lokale kirkefællesskab.

LÆS OGSÅ: 9560 Hadsund i Mariagerfjord Kommune kan søge Stinne og Martinus Sørensens Fond

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet