ForsideMariagerMariager Fjord Orienteringsklub inviterer til første "Midsommerstafet"

Mariager Fjord Orienteringsklub inviterer til første “Midsommerstafet”

- Annonce -

Mariager Fjord Orienteringsklub inviterer til første “Midsommerstafet”

Mariager Fjord Orienteringsklub inviterer for første gang i klubbens historie til ”Midsommerstafetten”, afløseren for klubbens traditionsrige ”Efterårsstafetten”, der har været afholdt siden 1992.

Stævnet afholdes lørdag d. 22. juni kl. 11.00, og udfordringen for O-løberne bliver den lille, men hyggelige skov, Mosely syd for Mariager.

Afmærkning dertil er på Randersvej 2 km. syd for Mariager, og der er stævneplads ved Mosely shelters.

Selve skoven er med blandet bevoksning, men der er en overvejende god gennemløbelighed. Terrænet er let til middel kuperet, ligesom der er et veludviklet stinet.

O-løbskortet over Mosely og Kirkeskoven er i målestok 1 : 7.500 og med enkelte nye rettelser her fra i år, så det er et helt up-to-date-kort, løberne får i hånden.

Som sagt er stævnet bygget op som et stafetløb med tre løbere på hvert hold. Der dystes i tre svære klasser, hver med tre x baner på henholdsvis 1,6 km., 2,0 km. og 2,5 km.

Løbere, der ikke har lyst til stafetformen, kan deltage på fire individuelle baner af forskellige sværhedsgrader, fortæller stævneleder og banelægger Niels Jørgen Iversen fra klubben, der får hjælp af klubkammeraterne Keld Østergaard, Arne Pedersen og Jørgen Østergaard.

Efter løbet kan deltagerne nyde medbragt mad, og klubben har tændt den store grill op i overdækket grill-shelter.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler