ForsideHobroMariagerfjord Bibliotekerne afholder igen Barselscafé: Babymassage: Styrk dit barns motorik 

Mariagerfjord Bibliotekerne afholder igen Barselscafé: Babymassage: Styrk dit barns motorik 

- Annonce -

Mariagerfjord Bibliotekerne afholder igen Barselscafé: Babymassage: Styrk dit barns motorik 

Mandag den 8. april får du tips og tricks til at fremme dit barns trivsel, når Mariagerfjord Bibliotekerne igen afholder Barselscafé.

Du kender måske fornemmelsen af at lægge dig godt til rette, mens et par hænder blidt masserer dine muskler. Fornemmelsen af velvære strømmer fra toppen af hovedet og helt ned i tæerne. 

Nu har du mulighed for at lære, hvordan du med nænsom hånd kan give din baby massage og velvære, når fysioterapeut Vicki Jessen fra BeneFit i Hobro besøger Barselscaféen på Hobro Bibliotek. 

Børn har behov for berøring og fysisk kontakt for at opnå tryghed, tillid og motorisk udvikling. Til Barselscaféen lærer du, hvordan du kan kan massere dit barn, og hvordan massagen kan aktivere babyens ro- og hvilesystem samtidigt med, at den fremmer tilknytningen til den voksne. 

Derudover kan du til Barselscaféen møde andre nye – og kommende – forældre og få en snak om livet med små børn.

Barselscaféen finder sted mandag den 8. april klokken 9.30 – 10.30 på Hobro Bibliotek. Det koster 25,- at deltage. Medbring selv et blødt underlag (fx en dyne med et håndklæde over) til din baby samt babyolie. 

Billetter kan købes på alle Mariagerfjord Bibliotekernes afdelinger eller på mariagerfjordbibliotekerne.dk. Babyer deltager naturligvis gratis, så det er kun voksne, der skal have billet.   

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet