ForsideHobroMariagerfjord Kommune søger: Administrativ medarbejder til Valsgård Skole

Mariagerfjord Kommune søger: Administrativ medarbejder til Valsgård Skole

- Annonce -

JOBANNONCE: Administrativ medarbejder til Valsgård Skole

På Valsgård Skole søger vi snarest muligt en administrativ medarbejder med flair for økonomi. Der er tale om en fast stilling på 8-10 timer ugentligt, med gode muligheder for fleksibilitet

Din hovedopgave vil være i tilknytning til skolens økonomi og budgetlægning, hvor du bl.a. står for at lave vores månedlige budgetopfølgning i OPUS og budgetlægning ud fra ressourcetildelingsmodellen. Det vil være et ekstra plus, hvis du har kendskab til overenskomster mv. på skoleområdet. Herudover vil der også være tale om at skulle løse ad hoc opgaver for ledelsen.

Vi lægger vægt på, at du:
Har en relevant uddannelse inden for administration. Vi ser gerne, at du har en kontoruddannelse med erfaring indenfor økonomi og administration. Det er en fordel, hvis du kender skoleområdet

  • Har kendskab til OPUS, KMD, SBSYS og Aula og har let ved at sætte dig ind i nye systemer
  • Er positiv og imødekommende
  • Er struktureret
  • Er god til at samarbejde med forskellige faggrupper

Om Valsgård Skole
Valsgård Skole ligger nord for Hobro. Skolen ligger i skønne omgivelser tæt på Mariager Fjord og har gode faciliteter med dejlige udenomsarealer og haller ved siden af skolen.

På Valsgård Skole er visionen, at vi skal være et spændende, inspirerende og trygt sted at være – både for børn og voksne. Vi har en skole og SFO med en tryg og rolig atmosfære og et godt og positivt fællesskab. Stedet er præget af en god omgangstone med respekt for hinanden både blandt og imellem børn og voksne.

Valsgård Skole er et rummeligt sted at være med plads til forskellighed. Børnene lærer at være gode kammerater. Trivsel bliver vægtet højt, og målinger viser, at børnenes trivsel ligger på et højt niveau.

Skolen har lige nu ca. 270 glade børn fra 0. – 6. årgang med to spor på hver årgang og 39 medarbejdere.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfrisen er torsdag den 2. maj 2024.

Der afholdes ansættelsessamtaler hurtigst muligt og med ansættelse snarest derefter.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte skoleleder Bente Nørskov på telefon 97114963, eller via mail – benor@mariagerfjord.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse i Mariagerfjord Kommune.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Mariagerfjordposten.dk.

Søg jobbet her

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler