ForsideHobroMariagerfjord Kommune søger: Beskæftigelseskonsulent til fleksjobteam

Mariagerfjord Kommune søger: Beskæftigelseskonsulent til fleksjobteam

- Annonce -

Mariagerfjord Kommune søger: Beskæftigelseskonsulent til fleksjobteam

JOBANNONCE: I virksomhedsservice søger vi beskæftigelseskonsulent til fleksjobteamet.

Vil du være med til at gøre en forskel for, at alle borgere på ledighedsydelse bliver en del af arbejdsmarkedet? Har du lyst til at blive en del af vores hold, der skaber de bedste resultater med at få borgere i fleksjob og skabe progression. Har du evnen til at arbejde selvstændigt, befinder dig godt i kontakten med andre mennesker og har administrativt flair?

Så er du dén medarbejder, vi søger!

Virksomhedsservice Mariagerfjord søger beskæftigelseskonsulent. Vores kerneopgave er, i samarbejde med borger og virksomhed proaktivt at udvikle borgerens erhvervspotentiale, så virksomhederne kan rekruttere den efterspurgte arbejdskraft.

Vi søger en samarbejdsskabende kollega, som kan være med til at understøtte at alle borgere på ledighedsydelse bliver en del af arbejdsmarkedet.

Vores nye kollega skal kunne arbejde ud fra afdelingens principper om:

 • Professionalisme: Vi udfører vores kerneopgave med kvalitet og faglighed. Vi udviser tillid, respekt, ansvarlighed og imødekommenhed i vores kontakter med andre. Vi er tilgængelige og giver hurtig respons.
 • Fællesskab: Vi arbejder inddragende og bringer ressourcer og potentialer i spil. Vi samarbejder internt og eksternt, så der opleves helhed og sammenhæng. Vi ser kollegial forskellighed som en styrke og bakker hinanden op.
 • Udvikling: Vi er nysgerrige, reflekterer og har fokus på læring. Vi er optaget af, hvad der virker og har mod og vilje til at gå nye veje for at nå vores mål. Vi beslutter og handler på baggrund af evidens, lovgivning, erfaringer og faglig dokumentation.

Arbejdsopgaver

Som beskæftigelseskonsulent på ledighedsydelse er dine arbejdsopgaver, at hjælpe borgere på ledighedsydelse i job gennem jobrettede og motiverende samtaler. Herudover afklaring af arbejdsevnen hvis der opstår forringelse af arbejdsevnen. Du agerer samtidig mentor for de borgere som har behov herfor.

Jobbet er meget selvstændigt og er præget af deadlines.

I arbejdsopgaverne holdes der fokus på at fastholde de gode resultater med at få borgere i fleksjob og progression.

En stor del af dine arbejdsopgaver bliver, at dokumentere den indsats, der igangsættes for den enkelte, som en naturlig del af en arbejdsproces.

Faglige kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du besidder følgende faglige kvalifikationer:

 • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler
 • Er i stand til at have et skarpt fokus på beskæftigelse og fremdrift for de borgere, du samarbejder med og ligeledes er i stand til at dokumentere den indsats, der igangsættes for de enkelte borgere
 • Lægger vægt på at bidrage til gode borgeroplevelser, herunder borgerinddragelse
 • Er struktureret og i stand til at udmønte lovgivningen vedr. ledighedsydelse og fleksjob, herunder sanktionsregler
 • Har gode kommunikations- og formidlingsevner såvel mundtlig som skriftligt
 • Stærke IT-kompetencer og nysgerrighed på hvordan du fuldt ud kan anvende vores IT-systemer i opgaveløsningen.

Personlige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du som person:

 • Er serviceminded, lyttende, ambitiøs og målrettet. Du har lyst til at betjene borgere og virksomheder konstruktivt, fleksibelt og med et ”No wrong door” udgangspunkt
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret, samtidig med, at du evner at have et godt overblik med flere deadlines.
 • Drives du af jagten på, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet. Du besidder evnen til at se muligheder i at finde det gode match – også selvom matchet ikke nødvendigvis findes i det åbenlyse.
 • Af natur er udadvendt, smilende og dialogsøgende når du udfordrer de ledige i jobsamtalerne.
 • Du er tillidsskabende, og har stor tro på dig selv. Du kan skabe konstruktive og udviklende dialoger og relationer.
 • Du er nysgerrig og opsøgende på seneste evidens og viden på området og holder dig orienteret om gældende lovgivning og samtidig fokus på optimering og udvikling af dine opgaveløsninger.

Om os

Du kommer til en afdeling med 16 faglig dygtige og engagerede kolleger, som alle brænder for at yde god service til kommunens virksomheder og borgere. Vi er en målrettet afdeling med stor professionalisme og viljestyrke til at gøre det, der skaber værdi og virker. Vi er en afdeling, der altid er i udvikling og vi vægter et stærkt sammenhold, trivsel samt et godt humør højt. Som en del af vores hold vil du blive mødt af kolleger med mange forskellige kompetencer og der er ”no wrong door” i forhold til faglig støtte, åbenhed og imødekommenhed. Vi sætter nemlig en ære i, at du falder godt til hos os.

Du får en leder med et stort engagement der sætter kursen, sikrer god koordinering og commitment gennem involvering. Du vil opleve frihed under ansvar og din leder understøtter dig til selvstændigt at drible med opgaven og hvor der er åbenhed til at tale om tingene, som de er. Vi lover dig en spændende, travl og omskiftelig hverdag, hvor du bliver en del af vores vinderkultur.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Din primære arbejdsplads vil være på Jobcenteret, Korsgade 2, Hobro. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flekstidsordning. Stillingen forventes besat pr. 1. juni 2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 29. april 2024.

Vil du vide mere?

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte afdelingsleder Ulla Virkelyst Søderman på 29231886.

Send os din ansøgning senest onsdag d. 24. april 2024.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Mariagerfjordposten.dk

Ansøg jobbet via dette link

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet