ForsideHadsundMariagerfjord Kommune søger: Hadsund Skole søger afdelingsleder til mellemtrinnet (3.-6.klasse)

Mariagerfjord Kommune søger: Hadsund Skole søger afdelingsleder til mellemtrinnet (3.-6.klasse)

- Annonce -

Mariagerfjord Kommune søger: Hadsund Skole søger afdelingsleder til mellemtrinnet (3.-6.klasse)

JOBANNONCE: Hadsund Skole ligger i smukke omgivelser tæt på naturen og Mariager Fjord. Vi er en nyere skole (bygget i 2005) med cirka 630 elever og omkring 80 medarbejdere. Efter sommerferien står vi og mangler en dygtig og engageret afdelingsleder til vores mellemtrin.

Vores skole er kendetegnet ved højt engagement blandt både børn og voksne. Du vil blive en del af en skole, hvor vi på én og samme tid har fokus på stærke afdelinger og det nære samarbejde, samtidig med, at vi dyrker det at være en del af en stor skole, hvor eleverne skal opleve naturlige sammenhænge og progression gennem deres skoletid.

Det vil være nyt, at ledelsesansvaret for 3. årgang placeres ved vores afdelingsleder for mellemtrinnet. Vi har en række ideer til, hvordan dette kommer til at se ud i praksis, men håber også, du vil komme med nogle gode perspektiver på, hvordan din ledelsesrolle kan være med til at styrke elevernes overgang fra indskoling til mellemtrin.

Personalet søger en leder der:

Ser det som en selvfølgelighed at komme rundt og sige godmorgen i klasserne og deltage i morgensamlinger – en leder, der er interesseret og nysgerrig på vores praksis.

Vi gør os umage i vores profession og gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme de mange krav og forventninger i en travl hverdag. Vi søger derfor en leder, der viser os, at der er plads til at fejle, og som bakker os op, når vi til trods for vores umage og gode intentioner rammer ved siden af.

Eleverne søger en leder der:

Er imødekommende, smilende og har lyst til at komme rundt og sige ‘hej’ i klasserne. Vi håber, du har lyst til at være med i vores bordtennisturnering og giver os konkurrence til stregen. Det er ikke et krav, men et plus, hvis du er Real Madrid fan.

Ledelsen søger en kollega der:

Tænker ledelse som et ‘vi’ og følger op på fællesaftaler. Ser sig ind i en ledelsesstil, hvor forandring sker i tæt samarbejde med praksis og med respekt for den komplekse hverdag, lærere og pædagoger navigerer i.

Vi forventer, at du:

 • er nysgerrig og har mod på at påvirke nuværende praksis
 • vægter samarbejdet højt
 • har øje for at skabe deltagelsesmuligheder ind i fællesskabet

Du kan forvente af os:

 • at vi er en arbejdsplads med høj faglighed og social kapital
 • at vi vil sikre os, at du kommer godt i gang på Hadsund Skole lige meget, om det er din første lederstilling eller har erfaring
 • at vi har en åbenhed og nysgerrighed på, hvad du bringer ind i organisationen

På vores hjemmeside kan du orientere dig om vores principper og værdigrundlag. I skoleåret 24/25 har vi særligt fokus på:

 • Overgangen fra minUddannelse til Google Classroom
 • PLC som udviklingsorgan for skolens praksis
 • Co-teaching, mellemformer og professionelle læringsfællesskaber

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst (626.000 – 678.000 kr. alt efter kvalifikationer og erfaring ekskl. pension).

Tiltrædelse 1. august 2024

Stillingen er en fast stilling på fuld tid.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte skolen for at høre nærmere om stillingen eller få en rundvisning – kontakt skoleleder Steffen Gram (21 39 49 94)

Proces:

 • Ansøgningsfrist: Mandag d. 10. juni 2024
 • 1. samtale: Onsdag d. 19. juni 2024 (kl. 15 – 19)
 • Tilbagemelding på personlighedstest: Mandag d. 24. juni (kl. 8.30 – 11)
 • 2. samtale: Tirsdag d. 25. juni 2024 (kl. 15 – 19)

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Det er en forudsætning at:

Der indhentes straffe- og børneattest, og ansættelsen er betinget af, at disse kan godkendes.

For at være ansat i Mariagerfjord Kommune skal du have MitID.

Om Arbejdsmarked, Uddannelse og Familie

I Arbejdsmarked, Uddannelse & Familie er vi ambitiøse. Vi sigter efter et arbejdsmarked i balance. Gennem vores fireårige beskæftigelsesplan fokuserer vi på unge, erhvervslivet og den enkelte borgers mulighed for at bidrage. Vi forpligter os til kvalitetsindsats og tillidsopbygning gennem dialog. Vi vil skabe harmoni og muligheder på arbejdsmarkedet. Vi har fokus på at skabe vækst og varig udvikling i kommunen, hvor kommunen som den største arbejdsplads går forrest. Vi har tillid til – og en forventning om – at borgerne ønsker at komme i arbejde eller i uddannelse, og at man som borger selv er den vigtigste aktør på vejen dertil.

I Arbejdsmarked, Uddannelse & Familie lægger vi stor vægt på løbende læring og kompetenceudvikling. Vi prioriterer et dynamisk læringsmiljø, hvor medarbejdernes udvikling er i centrum. Gennem supervisionen sikrer vi en kontinuerlig refleksion og udvikling for en stærkere og mere engageret arbejdsstyrke.

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Mariagerfjordposten.dk
Ansøg jobbet på dette link

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler