ForsideHobroMariagerfjord Kommune søger: Pædagogisk assistent/ pædagogmedhjælper til Rosendalskolen

Mariagerfjord Kommune søger: Pædagogisk assistent/ pædagogmedhjælper til Rosendalskolen

- Annonce -

Mariagerfjord Kommune søger: Pædagogisk assistent/ pædagogmedhjælper til Rosendalskolen

JOBANNONCE: Rosendalskolen i Hobro søger pr. 1. september 2024 en dygtig og engageret pædagogisk assistent med hjertet på rette sted. Der er tale om en fast stilling på fuld tid.

Om Stillingen

  • Vi søger en pædagogisk assistent, der vil indgå i opgaver i både skole og SFO.
  • I skolen tilknyttes man et årgangsteam i indskolingen, hvor man i samarbejde med lærerne understøtter klasseaktiviteterne og enkelte elever.
  • Til SFO-opgaven søger vi en der er god til at planlægge og igangsætte pædagogiske aktiviteter.
  • Du har en ressource orienteret og anderkendende tilgang til din pædagogiske praksis.
  • Du kan spejle dig i kommunens fælles pædagogiske fundament.
  • Du er en tydelig voksen med hjertet på rette sted.
  • Du tror på sig selv, og har en professionel tilgang til den samlede praksis.

Om skolen
Rosendalskolen ligger i Hobro kun 5 min. fra motorvejen og byen har gode togforbindelser mod nord og syd. Vi har omkring 750 skønne elever fordelt på 3-4 spor på 0.-9. årgang samt en stor specialafdeling. I skolens SFO er der ca. 200 børn tilmeldt. Personalemæssigt er vi omkring 110 faste medarbejdere på skolen. Vi er organiseret i afdelings- og årgangsteams, og der er en udvidet grad af selvstyring i afdelingerne. Hver afdeling har egen afdelingsleder.

Skolen har i de senere år fokuseret på udviklingen af de faglige fællesskaber. Vi har udviklet vores pædagogiske værktøjskasse i anvendelsen af bl.a. vejledere og klassekonferencer for at understøtte den enkelte elevs læring og udvikling. Yderligere har vi fokus på udvikling af professionelle læringsfællesskaber, hvor en konkret undersøgelse af egen og andres praksis skal være basis for videreudviklingen af skolen.

Skolen er i dagligdagen kendetegnet ved rigtig gode faglige og trivselsmæssige resultater dette bl.a. via et godt og inspirerende samarbejde mellem personalet, forældrene og eleverne. Vi har fokus på at lave en alsidig og inspirerende hverdag i skolen, så skoledagene er krydret med fagdage, projekter, ture ud af huset og meget mere. Som skole er vi også godt i gang med internationalt samarbejde både med Erasmusprojekter og e-Twinning projekter.

Dagligdagen på skolen er præget af koncentration omkring kerneopgaven og en god og afslappet kollegial tone. Der er stort fokus på samarbejde, og vi har de seneste år udviklet meget på samarbejde gennem PLF.

Ansøgning og kontakt
Eventuelle henvendelser vedr. stillingen rettes til skoleleder Esben Holck Vammen på telefon 29 23 78 28. Grundet sommerferieperioden henstilles der til at henvendelser sker d. 22. eller 23. juli 2024

Ansøgningsfrist er fredag d. 26. juli 2024. Samtaler afholdes mandag d. 29. juli fra kl. 09.00.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Tiltrædelse pr. 1. september 2024 eller hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Vi gør opmærksom på, at der indhentes referencer samt straffe- og børneattest ved ansættelse i Mariagerfjord Kommune. For at være ansat i Mariagerfjord Kommune skal du ligeledes have MitID. I Mariagerfjord Kommune er der indført røgfri arbejdstid for alle ansatte.

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Afdeling: Rosendalskolen

Ansøgningsfrist: 26 July 2024

Placering: Døstrupvej 33, Hørby, 9500, Hobro

Venligst skriv i din ansøgning, at du fandt jobopslaget på Mariagerfjordposten.dk

Søg jobbet her

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler