ForsideMariagerMariagerfjord Kommune søger: sommerferie- og weekendafløsere til Mariager-Assens Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering

Mariagerfjord Kommune søger: sommerferie- og weekendafløsere til Mariager-Assens Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering

- Annonce -

Mariagerfjord Kommune søger: sommerferie- og weekendafløsere til Mariager-Assens Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering

JOBANNONCE: Velkommen til Mariager-Assens Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering – vi søger sommerferie- og weekendafløsere

Kom og bliv en del af et godt team i Mariager-Assens Hjemmepleje. Vi søger snarest et antal studerende, kommende studerende og ufaglærte, der måske ønsker et fagskift til ferieafløsning.

Vi er gode til at klæde dig på til, at du kan varetage pleje, støtte og rehabilitering hos borgerne i fælleskab med os. Vi tilbyder en professionel arbejdsplads, hvor vi sætter standarden højt for vores faglighed. Vi søger en person, som har interesse for sundhedsområdet, og som i fællesskab med os andre, har lyst til at være en del af en udfordrende hverdag, hvor vi også har det gode humør med.

Vi sigter altid efter at øge og vedligeholde borgerens mestring af eget liv, fordi vi tror på, at det bidrager til en oplevelse af livskvalitet. Vi har fokus på, at den enkelte borger tilbydes den type ydelse, der skal til for, at vi lykkes med vores opgaver. Vi arbejder rigtig meget på at skabe en kultur, hvor vores tværfaglige samarbejde med andre faggrupper, og vores medinddragelse af borgere og pårørende, er en naturlig del af arbejdet.

Vi søger en kollega, der er rummende og anerkendende, både over for borgere, pårørende samt over for kolleger. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, der er præget af tryghed, ærlighed og humor, hvilket vi forventer, du kan bidrage positivt til.

Som arbejdsplads er vi gode til:

 • Oplæring – for at sikre at vi alle får et godt kendskab til arbejdsopgaver samt it systemer
 • Stor variation og bredde i typen af opgaver
 • Højt fagligt niveau
 • Indflydelse på eget arbejde
 • Motiverende og anerkendende
 • Skaber positivt arbejdsmiljø
 • At sparre med hinanden
 • Stabilitet og fleksibilitet
 • Glæde og engagement i dagligdagen

Det kalder på, at du;

 • Er reflekterende og nysgerrig på måden, opgaverne bliver løst
 • Vil det gode samarbejde og viser engagement
 • Stabil, fleksibel og selvstændig
 • Bidrager til et godt arbejdsmiljø

I Mariager/Assens Hjemmepleje tænker vi ud af boksen, det vi siger, er det vi mener. Vi løfter i flok, og arbejder ud fra de livsvilkår, vores borgere har.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

For nærmere oplysninger om stillingen, kan du kontakte hjemmeplejeleder Ulla Riisberg på telefon 61154411 eller mail ulris@mariagerfjord.dk

Ansøgningsfrist 9. juni 2024.
Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Ansættelsestidspunktet tilpasses den enkelte ansøger.

Der indhentes straffe- og børneattest, og ansættelsen er betinget af, at disse kan godkendes.

For at være ansat i Mariagerfjord Kommune skal du have MitID.

Om Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Mariagerfjordpopsten.dk
Ansøg jobbet på dette link

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler