ForsideHadsundMcKinleys er tilbage på toppen! Vind billetter til koncert i Hadsund

McKinleys er tilbage på toppen! Vind billetter til koncert i Hadsund

- Annonce -

McKinleys er tilbage på toppen! 

I samarbejde med Spillestedet Frikvarteret kører Mariagerfjordposten.dk en konkurrence, hvor du kan være heldig at vinde 2 billetter til McKinleys koncerten den 29. april.

For at deltage skal du blot sende os en mail på redaktion@mariagerfjordposten.dk med dit navn, så er du med i konkurrencen om 3×2 billetter.

Du kan også deltage lige her:

  Du bliver ved samme lejlighed tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du helt gratis kan læse dagens nyheder direkte fra din indbakke  – dette kan du dog med et enkelt klik framelde igen.

  Vi finder en vinder torsdag d. 20/04 kl. 17 og vinderen får direkte besked.

  Frikvarteret i Hadsund præsenterer:

  God dansemusik efter sigende. Kom og oplev stemningen.
  Koncerten er den 29. april 2023 og dørene åbnes kl 19.

  Det legendariske Aalborg-band McKinleys er atter på landevejene – og er klar til at give den max gas til den fedeste 70’er fest!

  Bandet blev dannet helt tilbage i 1966, og varemærket har i alle årene været gennemarbejdede, flerstemmige vokal­arran­ge­men­ter med inspiration fra verdensnavne som Beach Boys, Queen og Eagles.

  En sådan vokalside høres kun sjældent på den danske musikscene. Alle seks bandmedlemmer bidrager til vokalarbejdet med veteranen Jan Grau – medlem siden 1968 – som den selvfølgelige frontfigur.

  I 2022-udgaven er McKinleys klar med to spritnye indspilninger og to genindspilninger af tidligere pladehits – for McKinleys har en glorværdig pladekarriere bag sig:

  – Det begyndte i 1972. Det år debuterede vi på vinyl med sangen Song Of My Friends. Året efter, i 1973, udgav vi albummet ”Pick Up Passion, fortæller Jan Grau.

  Siden gik det slag i slag med otte singleplader og fem albums, der udkom i perioden 1973-1980. Mere end 50.000 solgte plader er det blevet til. Topsælgeren var opsamlings-albummet ”New Shoes For The Old Suit fra 1979 med 25.000 eksemplarer.

  – Publikum har taget lige så godt imod de fire nye indspilninger, som de har modtaget alle tidligere. I løbet af corona-nedlukningen har jeg fortalt lidt om McKinleys på de sociale medier. Og derfor ved jeg, at der findes folk derude, som stadigvæk husker os. Vi har derfor glædet os meget til at møde dem igen, og det var en fornøjelse, da vi i foråret 2022 for alvor kom igang med koncerterne igen.
  De to nye numre er ”Motown” skrevet af Steen Christensen fra Dodo & The Dodoes, Ivan Petersen samt Mogens Binderup samt ”Can’t Stop Dreamin’ ” skrevet af Morten Dybdahl. De to genindspilninger er: “Let’s Hang On” (The Four Seasons 1965) og Ivan Pedersens sang fra 1982 ”Ta’ Mig”.

  Ivan Pedersen var blandt stifterne af McKinleys. Han har som bekendt skabt sig sin egen imponerende karriere inden for populærmusikken, siden han forlod McKinleys i 1980.

  Det oprindelige McKinleys holdt for første gang pause for over 40 år siden, men blev gendannet i 2004 og spillede over alt i Danmark til udsolgte halballer frem til 2019. I den periode blev det også til nye pladeudgivelser: I 2009 blev nummeret ”Love On The Moon” sendt på gaden sammen med tre andre numre: ”Hannah”, ”Elenore” og ”Dirty Tricks”. Orkesterets 50-års jubilæum blev fejret i 2016 med en kæmpebal i Vejgårdhallen i Aalborg. 

  – Nu skriver vi 2022 og der er gået et par år, hvor der har været stille omkring McKinleys – men jeg er på ingen måde færdig med konceptet, fastslår Jan Grau.

  Jeg sender i den forbindelse en venlig tanke til andre nulevende af det oprindelige McKinleys: Ivan Petersen, Per Lunen og Henning Hansen. De har tilstået mig rettighederne til både bandnavn og logo.

  Det er lykkedes Jan Grau at finde en flok dygtige musikere, der deler hans glæde ved den pop-, rock- og discomusik, som udgør McKinleys-repertoiret.

  Besætningen anno 2022 er:
  *  Jan Grau,
   lead vocal
  *  John Ellekrog, guitar, vocal
  *  Anders Krone Heinze, bass, vocal
  *  Jørn Gammelby, guitar, vocal
  *  Lars Olsen, keyboards, vocal
  *  Bo Berg, trommer

  Print Friendly, PDF & Email
  - Annonce -

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her

  RELATEREDE ARTIKLER
  - Annonce -

  Seneste artikler

  error: Indholdet er beskyttet