ForsideArdenMorten Hald - Ny hal-mand i Arden

Morten Hald – Ny hal-mand i Arden

- Annonce -

Morten Hald – Ny hal-mand i Arden

39-årige Morten Boel Hald er 10. oktober 2022 tiltrådt som ny centerleder for Arden Hallerne.

Morten Hald er Arden-dreng. Han er født og opvokset i byen, gået på byens folkeskole og brugte som dreng stort set hele sin fritid på fodboldbanerne, svømmehallen eller til badminton. 

Nu skal han, som centerleder, være med til at give byens børn, unge og ældre gode oplevelser med sport, bevægelse, idræt og fællesskab. En opgave han glæder sig til at tage fat på og Morten fortæller til Mariagerfjordposten.dk:

– Jeg er SÅ spændt, glad og stolt! Tak til Arden-Hallernes Forretningsudvalg for at udvise tillid og give mig denne helt unikke mulighed. Sammen er vi stærke og kommer til at gennemstå de kommende udfordringer, som vi står i lige nu og som vi vil møde i fremtiden.

– Jeg glæder mig til at skabe relationer med medarbejdere, samarbejdspartnere, brugere, frivillige og alle andre som har deres gang i og tilknytning til Arden-Hallerne.

– Mest af alt glæder jeg mig til at fortsætte rejsen mod at skabe rammerne om et fedt og inspirerende sports- og idrætsmiljø for Ardens og oplandets borgere i alle aldre.

Morten Hald bor i Arden med Nadia og deres to børn på 9 og 12 år. 

Han er uddannet sportsmanagement og har de seneste 10 år været beskæftiget på Comwell i Rebild og på HimmerLand i Gatten.

– Jeg har de seneste 10 år arbejdet inden for hotelbranchen, hvor gæster og kunder forventer høj service, glade og smilende instruktører og medarbejdere. Samme tilgang og energi vil jeg tage med i mit nye job som centerleder i Arden Hallerne, slutter Morten Hald.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler