ForsideHadsundMorten Krogsgaard Holmriis er nyt medlem af KFUM’s Sociale Arbejdes hovedbestyrelse

Morten Krogsgaard Holmriis er nyt medlem af KFUM’s Sociale Arbejdes hovedbestyrelse

- Annonce -

Morten Krogsgaard Holmriis er nyt medlem af KFUM’s Sociale Arbejdes hovedbestyrelse

Morten Krogsgaard Holmriis er indsuppleret som nyt medlem af KFUM’s Sociale Arbejdes hovedbestyrelse, der er organisationens øverste juridiske myndighed. Hovedbestyrelsen lægger rammerne for KFUM’s Sociale Arbejdes 200 institutioner og sociale tilbud, som samlet har 1.200 ansatte og 2.750 frivillige.

Morten Krogsgaard Holmriis er sognepræst i Astrup-Rostrup Pastorat. Han har tidligere arbejdet som sognepræst i Høje Gladsaxe og på Nørrebro i København.

Morten er uddannet cand.theol. Han har en lang baggrund i FDF, blandt andet som frivillig leder i FDF Hadsund. Gennem årene har Morten også været engageret i flere af FDFs udvalg på landsplan med aktiviteter, kommunikation og foreningspolitik. I 2014-16 var han landslejrchef i FDF. Han har også siddet i bestyrelsen for Center for Ungdomsstudier.

– KFUM’s Sociale Arbejde udfører en vigtig og nødvendig indsats for at være tæt på de mennesker, som har størst behov for hjælp i vores samfund. Der skal i virkeligheden ikke ret meget til, før vores liv kan blive slået ud af kurs. Sker det, kan enhver af os komme til at savne fællesskab, støtte til hverdagens opgaver, et trygt sted at sove, hjælp til at bearbejde det svære eller et måltid mad sammen med andre, fortæller Morten og fortsætter:

– At være en del af et fællesskab, og at man netop ikke er alene, er en redningskrans at klynge sig til, når det hele virker håbløst og umuligt. Vi er skabt til fællesskab. Jeg håber, at jeg kan bidrage til, at KFUM’s Sociale Arbejde også i årene, der kommer, fortsat kan være garant for et stærkt fællesskab med fokus på det enkelte menneskes værdi og ret til blive set, hørt, mødt og blive taget alvorligt i sin sårbarhed.

Morten bor i præstegården i Astrup og er gift med Marie. Sammen har de tre drenge på 6 år, 4 år og 9 måneder.

Hovedbestyrelsen i KFUM’s Sociale Arbejde arbejder frivilligt og ulønnet og består af en række repræsentanter fra bl.a. KFUM og KFUK, KFUM-Spejderne, FDF, Y’s Men samt medarbejderrepræsentanter.

KFUM’s Sociale Arbejde hjælper børn, unge og voksne i udsatte livssituationer, fx ensomme, hjemløse, psykisk sårbare, mennesker i misbrug og fattigdom, sårbare familier og andre, som står udsat. Med 200 institutioner og sociale tilbud, 1.200 ansatte og 2.750 frivillige er KFUM’s Sociale Arbejde en af Danmarks største sociale diakonale organisationer. KFUM’s Sociale Arbejde er grundlagt i 1918.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler