ForsideMariagerfjordNogle tager ansvar. Andre råber højt

Nogle tager ansvar. Andre råber højt

- Annonce -

Nogle tager ansvar. Andre råber højt

Af Ole Stavad (S) Regionsrådsmedlem Kirsten Holcks Vej 8, 9460 Brovst

Aftalen om grøn omstilling af Landbruget, er nok det hidtil bedste bevis på, hvorfor vi bør være glade for SVM-regeringen. 

Jeg tvivlede på, om det overhovedet kunne lykkes. Det gjorde det med kloge Henrik Dam Kristensen for bordenden, som nyder bred tillid. 

Ud over Henrik Dam, er der tre helt afgørende grunde til, at det lykkedes: 

  • SVM er en flertalsregering hen over midten. Derfor ved parterne – herunder Landbrug & Fødevarer og Danmarks Naturfredningsforening – at aftalen kan vedtages i Folketinget med respekt for de kompromisser, der er indgået.
  • Venstre er det parti, der både repræsenterer og er tæt forbundne med Landbruget. Og, Socialdemokratiet er forbrugernes og det grønne parti, selv om mange forsøger at påstå det modsatte. 
  • Endelig kan man ikke forestille sig en fremtidig dansk regering, uden indflydelse fra nogen af de tre nuværende regeringspartier. Det er helt afgørende, når man laver aftaler, der rækker mere end 10 år ud i fremtiden, at det hele ikke bare kan ændres eller fjernes efter næste valg. 

Det vil helt sikkert ikke forhindre højtråbende argumenter imod aftalen, både yderst til højre og venstre i Folketinget. Inger STØJberg lever allerede op til sit efternavn.

Nogle tager ansvar. Andre råber højt.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler