ForsideMariagerfjordNorlys sænker prisen på offentlige ladestandere

Norlys sænker prisen på offentlige ladestandere

- Annonce -

Norlys sænker prisen på offentlige ladestandere

Det bliver godt halvanden krone billigere at lade på Norlys’ normale ladestandere, mens prisen for lynladning sænkes med knap 50 øre per kWh.

Nu bliver det endnu billigere at lade elbilen på farten med Norlys’ ladestandere.

For energi- og telekoncernen sænker nu prisen med godt 1,5 kroner per kWh ved ladning på 22 kWh-ladestandere – eller destinationsladere, som de også omtales. Det gælder blandt andet de tusindvis af ladepunkter, som Norlys opstiller i forbindelse med vundne kommunale udbud.

– Vi vil gerne have endnu flere til at lade hos Norlys, og prisen spiller helt naturligt en stor rolle for, hvor du som elbilejer vælger at sætte bilen til opladning. Derfor sænker vi nu prisen, hvilket også gør det endnu mere attraktivt for danskerne at skifte fossilbilen ud med en elbil, siger Ellen Trolle, direktør i Norlys’ ladestanderforretning.

Mens prisen for ladning på de almindelige ladestandere sænkes 2,49 kr/kWh, så sænkes prisen på lynladning til 3,49 kroner per kWh.

Et marked i forandring

Med de nye prisjusteringer varierer prisen på en Norlys-opladning nu alt efter hvilken slags ladestander, elbilejerne vælger.

Det er helt naturligt, at der nu er en prisforskel på en almindelig ladestander og en lynlader.

– Når du lynlader, vil du gerne kunne komme hurtigt videre, og den bekvemmelighed koster lidt mere, end hvis du har bedre tid. Derudover er der mange danskere, der ikke mulighed for at få opsat deres egen lader, men som måske har en almindelig 22 kWh ladestander i nabolaget, og vi vil også gerne gøre elbilen til en økonomisk attraktiv transportform for dem, siger Ellen Trolle.

Nye priser for ladning på Norlys’ ladestandere*
Normale ladestandere2,49 kr/kWh (før 3,95 kr/kWh)
Lynladestandere (+100 kWh)3,49 kr/kWh (før 3,95 kr/kWh)

*Prisændringerne gælder kun på de offentlige ladestandere, som Norlys selv driver. På de ladestandere, som Norlys opstiller hos erhvervskunder har Norlys ingen indflydelse på prissætningen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet