ForsideMariagerfjordNu slår Fårup endelig dørene op til Danmarks største vandrutsjebaner

Nu slår Fårup endelig dørene op til Danmarks største vandrutsjebaner

- Annonce -

Nu slår Fårup endelig dørene op til Danmarks største vandrutsjebaner

Fårup Sommerland har frem mod denne sæson investeret massivt i forlystelsesparkens populære Aquapark, der har gennemgået en omfattende renovering og opgradering, så Danmarks i forvejen største vandland nu fremstår i en helt ny udgave. Fårup Sommerland er nu klar til at slå dørene op til de store nyheder, og dermed kan gæsterne i Fårup Sommerland endelig hoppe i badetøjet og blandt andet prøve Danmarks to længste og højeste vandrutsjebaner, forbedrede omklædningsfaciliteter, et nyt restaurantkoncept – og senere på sommeren indvies også et nyt, stort børneområde med tre nye vandrutsjebaner. 

Ventetiden er forbi for adrenalinhungrende vandhunde, da åbningen af Danmarks to længste og største vandrutsjebaner står for døren i Fårup Sommerlands populære Aquapark. Den nordjyske forlystelsespark er nemlig klar til at slå dørene op til de store nyheder i Danmarks i forvejen største vandland tirsdag d. 2. juli. Det sker efter næsten et års gennemgribende renovering af Aquaparken, der udover de kæmpe vandrutsjebaner også har fået et helt nyt børnevandland, opgraderede omklædningsfaciliteter samt en udvidet restaurant, der serverer økologiske pizzaer bagt i stenovn. 

Vi har længe set frem til at kunne slå dørene op til en helt ny udgave af vores i forvejen meget populære Aquapark, og nu er sommeren endelig over os, og vores gæster kan afprøve denne sæsons store nyheder. Der er tale om den største investering og renovering i Aquaparkens levetid, hvor vi har haft fokus på at skabe nye aktiviteter til både store og små. Udover et større børneområde, større vandrutsjebaner og bedre faciliteter rundt om vandaktiviteterne har vi også foretaget en opgradering af infrastrukturen i hele Aquaparken, således vores gæster vil opleve et vandland i en helt ny version og skala hele vejen rundt, siger adm. direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen. 

Nye højder og længder i Fårup Sommerland – De nye vandrutsjebaner i Fårup Sommerland når op på 21 meter i højden og 195 meter i længden, og med en verdensnyhed i form af en kombineret tailspin- og Boomerango-rutsjebane. Foto: Fårup Sommerland

To af de nye vandrutsjebaner i Fårup Sommerland vil begge være både højere og længere end alle andre i Danmark med højder på henholdsvis 18 og 21 meter samt længder på 172 og 195 meter. Den ene af rutsjebanerne vil kombinere et såkaldt tailspin-element og et Boomerango-element, og den vil dermed være den første vandrutsjebane i verden, der kombinerer disse to elementer.

Fårup Sommerland råder i forvejen over Danmarks største rutsjebane, Fønix, der blandt andet er kåret som Europas bedste rutsjebane i 2022, og nu kan forlystelsesparken således også bryste sig af at have Danmarks to længste og højeste vandrutsjebaner. Resultatet af en bevidst strategi i Fårup: 

Vi ønsker at tilbyde vores gæster den bedste udgave af Fårup hver eneste sæson. Det kræver både løbende opdateringer af vores eksisterende aktiviteter samt etablering af nye forlystelser. Derfor er det også en bevidst strategi, at vi hele tiden investerer i forlystelsesparken. Vi så eksempelvis med præsentationen af Danmarks største rutsjebane, Fønix, en hidtil uset interesse for Fårup fra både ind- og udland, og nu opgraderer vi så endnu en gang med store nyheder – denne gang i den våde afdeling. Vi glæder os til at byde velkommen i den nye udgave af Aquaparken, siger Niels Jørgen Jensen. 

Foruden massive investeringer i nye aktiviteter har Fårup Sommerland erstattet det oprindelige oliefyr med en topmoderne varmepumpe og en akkumuleringstank. Dette anlæg kan varme vandet i Aquaparken op, når strømmen er billigst og lagre den i akkumuleringstanken. Der er således også tale om en Aquapark i en mere bæredygtig udgave.

Fårup Sommerlands nye attraktioner – Med højder på op til 21 meter og længder på næsten 200 meter sætter de nye vandrutsjebaner i Fårup Sommerland nye standarder. En af rutsjebanerne er verdens første til at kombinere tailspin- og Boomerango-elementer. Foto: Fårup Sommerland
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler