ForsideHadsundNy butik - samme personale og gode service

Ny butik – samme personale og gode service

- Annonce -

Ny butik – samme personale og gode service

I de seneste par uger har håndværkere og medarbejderne hos Thiele Hadsund haft travlt med at lave et nyt flot butikslokale. Det var naturligvis også en stolt og tilfreds indehaver Majken Fly, som Mariagerfjordposten.dk mødte, da vi kiggede forbi butikken for at se og hører mere om den “overhaling”, som butikken har fået. 

Ved første øjekast er det tydeligt, at det er blevet rigtig godt med meget lys, grønne planter og med en meget bedre præsentation af butikkens store udvalg af brillestel fra de populære brands i Danmark.

Majken Fly Foto: Mariagerfjordposten.dk

– Siden vi slog dørene op til Thiele Hadsund på Storegade i Hadsund, er der jo faktisk gået 7 år, så vi syntes tiden var inde til at friske butikken op og få lavet nogle af de ønsker, som gennem tiden er kommet på ønskelisten, fortæller optikker Majken Fly til Mariagerfjordposten.dk og går hen mod den ene endevæg, der er blevet til en blomstervæg.

– Syntes du ikke den er fed?, spørger Majken og fortsætter: Det er vildt inspirerende og livsbekræftende, at have fået så mange levende planter ind i butikken. De mange grønne farver giver god energi i butikken og luften er frisk.

Vi må give Majken Fly ret – det er en ret fed væg, som hun har fået lavet i sin butik. En af de andre ting som springer i øjnene, da vi træder ind i butikken er, at den røde disk er blevet udskiftet med en ny i sort. Og der er ingen tvivl om, at den passer rigtig godt sammen med de andre møbler og skilte, der pryder butikken i fint samspil med plantevæggen og de andre naturlige materialer.

– Vi har benyttet lejligheden ved renoveringen til at få lagt et lokale mere til butikslokalet. Nu er der ekstra god plads til kunderne, når de vil kigge på og prøve briller. Det har også givet mere gulvplads, så nu er det nemmere at komme rundt – også for de kunder der benytter rollator, slutter Majken Fly, smiler og kigger sig tilfreds rundt i det nye store butikslokale.   

Majken Fly Foto: Mariagerfjordposten.dk

Du finder Thiele Hadsund på Storegade i Hadsund. Ønsker du at få taget et synstjek, kan du booke en tid på dette link: https://www.thiele.dk/bestil-synsprove

LÆS OGSÅ: Stor tilslutning til Ungdomsskolens aktiviteter – på tværs af aldersgrupper og skoler i kommunen 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler