ForsideMariagerNy formand for Norup og omegns Kultur- og Idrætsforening

Ny formand for Norup og omegns Kultur- og Idrætsforening

- Annonce -

Ny formand for Norup og omegns Kultur- og Idrætsforening

Efter 14 år har Jan Gubbertsen nu givet stafetten videre til Karina Jakobsen som formand for NOKI.

Derudover er bestyrelsen blevet udvidet med 2 nye medlemmer, så den i alt har 7 bestyrelsesmedlemmer.

”Det er tiltrængt, at vi får flere hænder ind for at sikre driften af forsamlingshuset, udvikling af arrangementer for området og skabe gode idrætstilbud for alle aldre. Nu er tiden inde til, at en ny formand skal sætte sit præg på vores område og udviklingen af dette” udtaler Jan Gubbertsen.

Den sønderjyske bestyrelse

Den nye formand har konstitueret sig med den resterende bestyrelse, og for at forene viden med fornyelse har den afgående formand accepteret at påtage sig rollen som næstformand frem mod næste generalforsamling.

”Vi vil fortsat kigge på at gøre vores forsamlingshus mere tidssvarende, kigge på energioptimeringer, ny gårdhave samt skabe flere arrangementer, der ryster folk og området mere sammen – vi har brug for et samlingssted, der hele tiden har fokus på samvær og det sociale fællesskab.” udtaler nyudnævnte formand Karina Jakobsen.
En pudsig sidebemærkning er, at 5 ud af de 7 medlemmer af bestyrelsen alle har deres ophav i det sønderjyske og er flyttet til området, og det kan jo være, at det påvirker nye menuer til kommende fællesspisninger i forsamlingshuset.

Den nye bestyrelse består desuden af: Karina Jakobsen, Jan Gubbertsen, Camilla Ramsing Bøhne, Louise Salling Bang, Maria Schnoor, Sara Clausen og Bjørn Scherbarth.

LÆS OGSÅ: Tyv plyndrer golfklub for renseudstyr

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet