ForsideMariagerNy vognpark på Vindblæs Friskole

Ny vognpark på Vindblæs Friskole

- Annonce -

Det kører på fire hjul for børnene på Vindblæs Friskole

I SFO’en på Vindblæs Friskole er de ekstra glade for solskinnet for tiden, for de har nemlig lige fået sponsoreret 6 helt nye mooncars af Sparekassen Danmark Fonden Hobro.

I den seneste ansøgningsrunde, hvor Sparekassen Danmark Fonden Hobro uddelte et rekortstort beløb, havde Støtteforeningen for Vindblæs Friskole og Børnehave lavet en ansøgning til puljen. Ansøgningen var på 6 nye mooncars til SFO’en. 

SFO-leder Kirsten Andersen fortæller “De gamle er næsten 25 år gamle, og de kan simpelthen ikke blive ved med at køre. Vi har næsten haft en til reparation hos pedellen om ugen” Hun kan næsten ikke få armene ned og smilet væk, for det har været et stort ønske de sidste år, at få nye mooncars.

Spændingen var stor, da børnene ventede på at få lov til at køre de nye mooncars, mens de ventede på at klippe den røde snor Foto: Louise Brunbjerg Kilian, Støtteforeningen for Vindblæs Friskole og Børnehave

Alle børnene har for nyligt taget “mooncar kørekort” i SFOtiden, hvor de har lært at køre ordentligt, holde tilbage, bakke om hjørner osv, så de er super klar til at passe godt på de nye mooncars de næste mange år. 

De nye mooncars blev indviet med fest i skolegården en onsdag eftermiddag. Det havde dog sitret i børnene et par dage i forvejen, for de vidste godt at de nye mooncars var ankommet, og kunne næsten ikke vente.

På aller fornemmeste vis var der blevet trukket lod blandt børnene om, hvem der skulle køre den første tur, og hvem der skulle klippe den røde snor.

Da snoren var klippet, og børnene susede afsted, var der kage og saft til alle de ventende børn.

De nye mooncars bliver officielt indviet med fest og kage i skolegården, hvor børnene jubler og nyder deres første ture. Foto: Louise Brunbjerg Kilian, Støtteforeningen for Vindblæs Friskole og Børnehave
De nye mooncars bliver officielt indviet med fest og kage i skolegården, hvor børnene jubler og nyder deres første ture. Foto: Louise Brunbjerg Kilian, Støtteforeningen for Vindblæs Friskole og Børnehave
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler