ForsideØstkystenOplev Johnny Madsen Tribute i det nye år

Oplev Johnny Madsen Tribute i det nye år

- Annonce -

Oplev Johnny Madsen Tribute i det nye år

Er du fan af Danmarks ikoniske musiker Johnny Madsen? Oplev hans musik med Johnny Madsen Tribute.

Johnny Madsen Tribute er et band, som tager publikum med på et musikalsk eventyr, hvor Johnny Madsens sange bliver spillet og hyldet. De fem erfarne musikere, der kommer fra det nordjyskemusikmiljø, forsøger at komme helt tæt på originalens stil og lyd. Til en koncert med Johnny Madsen Tribute kommer du til at opleve Johnny Madsens autentiske udtryk, når bandet tager publikum med tilbage til Johnny Madsens tidsløse hits.

Bandet består af forsanger og guitarist Lasse Thomsen, lead-guitarist og korsanger Anders Jensen, Morten Klyver som også er korsanger, og som derudover spiller på klaver og Hammond. Michael Lindblad er bassist, og Finn Møgelmose spiller på trommer.

Fredag den 29. marts 2024 kan du opleve Johnny Madsen Tribute på spise- og musikstedet Overfor Mad & musik i Øster Hurup, hvor dørene åbner kl. 20.00. Prisen er 200 kr. pr. billet, som sælges i samarbejde med Event Øster Hurup. De kan købes på eventoesterhurup.dk.

Skal i have en bid mad inden koncerten, har i mulighed for at spise på naborestauranterne Rustik og Sizzlers. Kontakt restauranterne direkte for at bestille bord.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Øster Hurup

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet