ForsideHadsundOrienteringsklubben inviterer til træningsløb i Linddale ved Hadsund

Orienteringsklubben inviterer til træningsløb i Linddale ved Hadsund

- Annonce -

Orienteringsklubben inviterer til træningsløb i Linddale ved Hadsund

Mariager Fjord Orienteringsklub afholder et spændende træningsløb i Linddale ved Hadsund på onsdag d. 15. maj. Mødestedet er placeret overfor vandværket på Markedsgade/Højmarken i Hadsund, og der vil være tydelig afmærkning fra Vestergade/Markedsgade.

Starttidspunktet er mellem kl. 17.00 og 18.30, meddeler de erfarne banelæggere fra klubben, Kim, Birgit og Jens Chr. Dalgaard. For nye løbere, der ønsker at deltage i klubben begyndertræning, starter instruktionen kl. 17.30 ved Keld Østergaard fra klubben.

Terrænet i Linddale byder på udfordringer trods sin beskedne størrelse, da det er meget kuperet. Med et veludviklet stisystem og en bynær placering, er der garanti for en interessant løbeoplevelse.

Der er fem forskellige baner at vælge imellem, passende til alle niveauer: En let bane for begyndere og let øvede løbere på 1.900 meter med 9 poster; en mellemsvær bane for de mere øvede på 2.900 meter med 16 poster; og hele tre svære baner for erfarne O-løbere med henholdsvis 3.300 meter og 16 poster, 4.800 meter og 22 poster samt 6.300 meter og 23 poster.

Det er gratis at deltage i løbet, og nye løbere behøver blot at møde op i passende tøj og løbesko. Der tilbydes hjælp og vejledning til dem, der har brug for det.

Så kom og få en spændende og udfordrende oplevelse i naturen med Mariager Fjord Orienteringsklub i Linddale ved Hadsund!

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler