ForsideArden“På gensyn” lød det mange gange ved Claus Jacobsens afskedsreception 

“På gensyn” lød det mange gange ved Claus Jacobsens afskedsreception 

- Annonce -

“På gensyn” lød det mange gange ved Claus Jacobsens afskedsreception 

På årets første fredag havde Arden Hallerne inviteret til afskedsreception for Claus Jacobsen, som har været medarbejder og centerleder gennem mere end 20 år. Claus Jacobsen har gennem alle årene nærmest været synonym med Arden Hallerne og særligt svømmehallen.

Mariagerfjordposten.dk kiggede forleden forbi Claus hjemme i privaten, til en snak om de mange år, som centerleder i Arden Hallerne.

– Det er naturligvis vemodigt, at skulle stoppe, men hverdagen har vigepligt for helbredet. Jeg er utrolig stolt af det sted, der nu sendes videre. Efter min sygdom og operation er jeg blevet meget mere følsom, hvorfor jeg havde takket nej til taler af gæster og af mig selv ved afskedsreceptionen, men jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak til alle, der kom eller sendte en hilsen i gaveform eller som besked, fortæller Claus Jacobsen og griber efter kaffekoppen på sofabordet. 

At Claus Jacobsen bosatte sig i Arden var lidt af et tilfælde. Kæresten dengang studerede i Århus og svigermoderen boede i Nibe, hvorfor det skulle være i en tog-by og her blev Arden den heldige vinder. 

Claus Jacobsen
Claus Jacobsen (th) sammen med gæster ved afskedsreception. Foto: Privat

Et jobopslag fra svømmehallen fangede hurtigt interesse hos Claus 

Søren Hedegaard og Søren Christoffersen udgjorde ansættelsesudvalget, der ansatte Claus tilbage i år 2000, ansættelsesmødet fandt i øvrigt sted på den tidligere Arden Kro. 

– Jeg tænker, at vi har været “First mover” på flere områder. Bl.a. med Kommunikationsmedarbejder og tanke på kloge kvadratmeter. Vi har turde tage nogle chancer, kastet os helhjertet ud i fx fitness og fået skabt Arden Hallerne – som et stort forsamlingshus og samlingssted for rigtig mange mennesker gennem tiden. Det har været det hele værd, når man oplever hvordan gæster og brugere bliver siddende efter træning i foyeren, saunaen eller omklædningsrummet, fortæller Claus, men påpeger også, at der er store udfordringer forude og fortsætter:

– Børn og unge er i dag bevægelses økonomer. Problemet er bare, at der er en negativ indlånsrente og afkast. Generationen kommer ikke af sig selv til idræt og motion som tidligere og her skal hele tiden arbejdes for at være “lækker” overfor de unge, så de har lyst og finder det cool at komme i hallen. Og kommer de så, ses de ofte under håndboldkampen med deres mobil i hånden.  

Claus Jacobsen startede i svømmehallen i år 2000 og fra 2006 som centerleder, hvor den nye hal, varmtvandsbassinet i svømmehallen og selve foyeren, der binder det hele sammen blev bygget. 

Opereret for abscess i hjernen

Det kom ud af det blå. Claus havde været ved tandlægen, da han følte lidt smerte ved en kindtand, hvilket blev konkluderet som en forstuvet kindtand, men viste sig at være noget helt andet. 4 dage senere blev Claus ramt af et voldsomt epilepsianfald og bragt til sygehuset. 

– Jeg er først og fremmest bare taknemmelig over, at jeg stadigvæk er her. Vi sad på sygehuset og lavede testamente, det var en voldsom oplevelse. Heldigvis gik det ikke så galt. Jeg er sygemeldt og i gang med at afklare hvad min krop og mit hoved kan holde til, slutter Claus, hvor det tydeligt skinner igennem, når Claus fortæller om sin situation, at han vil tilbage og bidrage med sin viden, arbejdskraft og gode ideer til et blomstrende kulturliv omkring ham.

LÆS OGSÅ: Efterlysning af sort Skoda Citigo

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet