ForsideArdenPolitiet måtte redde 74-årig mand fra mudder

Politiet måtte redde 74-årig mand fra mudder

Politiet måtte redde 74-årig mand fra mudder

- Annonce -

Nordjyllands Politi kommer ud til mange forskellige opgaver i deres arbejde og oplever, at der kan være mange situationer, hvor der er brug for politiets hjælp.

Politikommissær Lars Rosenvinge fra Nordjyllands Politi kunne i dagens døgnrapport lægge ud med denne solskins-historie:

– En mand på 74 år ringede lørdag kl. 17.51 til alarmcentralen ved Nordjyllands Politi og fortalte, at han havde brug for hjælp. Han havde været ude at gå en tur, i det dejlige solskin, ved Lille Arden omkring Rold skov og havde forvildet sig ud i et vådt område og var altså endt med at sidde fast i noget mudder, fortæller Lars Rosenvinge og fortsætter:

– Den 74-årige lå faktisk helt ned i mudderet og kunne ikke komme fri. Han havde forsøgt i over en time at komme op, men uden succes. Heldigvis havde han sin mobil med og kunne derfor ringe 112.

-Vi fik sendt en patrulje afsted, som hurtigt fik den ældre mand trukket fri af mudderet og betjentene fik kontaktet mandens søn, som kom og hentede ham og fik han bragt hjem i varmen igen, slutter politikommissæren.

LÆS OGSÅ: Politiet kaldt til færdselsuheld i Visborg – 3 mænd kørt på sygehuset

- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler