ForsideMariagerfjordSponseret ArtikelPrøv det asiatiske køkken af til aftensmad?

Prøv det asiatiske køkken af til aftensmad?

- Annonce -

Prøv det asiatiske køkken af til aftensmad?

Trænger du til inspiration til, hvad aftensmaden skal stå på? Det kan være svært at blive ved med at finde på nye og spændende ting, når det kommer til aftensmad – men hvis du er klar på at lade dig inspirere af de andre verdenshjørner, er der alverdens lækre muligheder, der opstår. Du kan sagtens lave en ret, der smager fantastisk, som faktisk ikke kræver hverken specielt meget tid eller snilde. 

Har du nogensinde prøvet butter chicken? Med butter chicken har vi bevæget os ind i det asiatiske køkken, som generelt er kendt for sine krydrede retter med for eksempel ris. Butter chicken er i den mere milde ende hvad angår krydderier, så det er en ret, som familiemedlemmer i alle aldre sagtens kan nyde. Se opskriften på butter chicken lige her – så kan du købe ind til det, når du skal ud at handle.

Lav madplan til hele ugen

Det er ikke noget nyt koncept, men det er alligevel ikke sikkert, det er noget, du har prøvet af – madplanen. For nogle er det et fantastisk værktøj, så du kun en gang i løbet af ugen skal planlægge, hvad du skal lave – så behøver du ikke at stå med overvejelserne, når du er i supermarkedet. For andre bliver det netop for meget struktur og orden, men det er flere gange vist, at man kan spare både tid og penge ved at have en madplan.

Det, der er vigtigt, når du laver madplan, er at du ikke falder i fælden med blot at have de samme fem-seks retter til at køre i ring, når du laver den. Det er her, du er nødt til at kigge andre steder hen efter lækre opskrifter – for eksempel på butter chicken eller andre lækre retter med kylling, der er nemme at have med at gøre og smager fantastisk godt.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet