ForsideHadsundSejr efter mindestilhed for Axel Ramm i Hadsund Hallerne søndag eftermiddag

Sejr efter mindestilhed for Axel Ramm i Hadsund Hallerne søndag eftermiddag

- Annonce -

Forud for søndagens hjemmekamp hos Hadsund Badminton Klub tog en bevæget formand Rene Nielsen ordet og bad de mange fremmødte i hallen om, at holde ét minuts stilhed for klubbens mangeårige medlem og spiller Axel Ramm. Axel blev 75 år, hvoraf mange af dem som medlem af Hadsund Badminton Klub.

Efter 1 minuts stilhed og effektueringen af opfordringen fra formanden om, at tavsheden skulle brydes med kampråb, idet at det ville være i bedste Axel-Ramm-stil, gik kampen mellem Hadsund og Snejbjerg i gang.

Efter nederlag i de seneste kampe, var det et veloplagt og hårdtarbejdende Hadsund-mandskab, der søndag aften kunne konstatere at resultattavlen efter sidste kamp viste en sejr på 8-5.

Kampens Hadsundspiller og søndagens helt store oplevelse i Hadsund Hallerne blev Klaus Hansen, der efter flere års fravær fra top-badminton blev sendt i kampe og høstede en fornem sejr i 2. herredouble sammen med Flemming Kjær. Klaus og Jeanette Bendix måtte dog i mixdoublen se de noget yngre modstandere fra Snejbjerg løbe med sejren i et meget tæt 3. sæt.

Hadsund vandt 8 kampe ud af 13. Den 8. kamp blev vundet af Micki Skov Søndergaard og Anders Munkholm i 1. herredouble, som blev afgjort 24-22 i 3. sæt.

Hadsund Badminton Klubs Kredsserie er med den seneste sejr på hjemmebane placeret i den gode ende af puljen som nummer 3.

Udover den førnævnte kampens spiller bestod Hadsund-mandskabet ved søndagens kamp af: