ForsideHadsundSend din mand eller kæreste til Herreaften hos FRYS

Send din mand eller kæreste til Herreaften hos FRYS

- Annonce -

Send din mand eller kæreste til Herreaften hos FRYS

Modetøjsbutikken FRYS på Torvet i Hadsund er igen på banen med et arrangement. Denne gang en Herreaften, hvor din mand eller kæreste har mulighed for at hygge sig med kammerater og ikke mindst købe din julegave. 

– Jeg har allieret mig med min mand og storebror, som vil styrer den store grill og de kolde øl, imens jeg pakker julegaverne pænt ind, fortæller Nanna Stamer, indehaver af FRYS i Hadsund.

Herreaften er den 20. december kl. 19.00

I butikken kan du allerede nu udfylde din ønskeseddel, som du så kan sende med din mand eller kæreste med til Herreaften. Du kan faktisk også blot aflevere den i butikken inden arrangementet, hvis du skulle være bange for at han glemmer den derhjemme. Nanna vil opbevare ønskesedlerne med dit navn, størrelse mm på forsvarlig vis i butikken.

– Alle er herre er velkomne også selvom der ikke skal købes julegaver. Der er tale om en mandeaften med fokus på hygge og fællesskab, så kom bare slutter Nanna og smiler. 

FRYS Hadsund
Herreaften 2022, FRYS Hadsund Foto: Mariagerfjordposten.dk

Du har måske allerede læst her på Mariagerfjordposten.dk at FRYS flytter til større lokaler på Storegade 38. Sidste åbningsdag på Torvet er den 23. december. Den 9. januar åbner FRYS igen med en kæmpe åbningsfest. Købte julegaver kan byttes i den nye butik frem til den 14. januar 2023.  

LÆS OGSÅ:  FRYS i Hadsund flytter

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler