ForsideHobroSintex investerer +20 mio. i ny fabrik i Hobro - Der bliver...

Sintex investerer +20 mio. i ny fabrik i Hobro – Der bliver brug for flere medarbejdere

- Annonce -

Sintex investerer +20 mio. i ny fabrik i Hobro – Der bliver brug for flere medarbejdere

Sintex på Jyllandsvej i Hobro har gjort banebrydende opfindelse, patenteret, lavet forsøg og lavet salgsaftale med én af de helt store spillere på det industrielle marked.

Monolit

Sintex nyeste opfindelse kaldes en Monolit og kan bruges til elektrisk opvarmning til høje temperaturer i industrien. Det var naturligvis en glad og stolt direktør som Mariagerfjordposten.dk besøgte forleden, for at høre mere om den nye opfindelse og om virksomhedens planer for udvidelse med en ny 2000 kvm stor fabrik, der skal producere og håndtere virksomhedens nye produkt.

– Vi er rigtig stolte af, at have del i denne opfindelse, som tidligere har vundet en pris og er blevet patenteret. Monolitten er nu blevet kommercialiseret og vi er klar til at investere mere end 20 millioner i en ny fabrik, her på Jyllandsvej 18, som er nabogrunden til vores øvrige bygninger i Hobro, fortæller direktør hos Sintex Thomas Sørensen og fortsætter:

– På Sintex i Hobro vil vi sammen med vores kunder være sammen om at flytte på den grønne omstilling. Vores Monolit er et godt eksempel, Monolitten kan overtage opgaverne med opvarmning af ovne m.m. i industrien og dermed kan et væld af oliebrændere slukkes og grøn strøm kan i stedet for bruges sammen med vores nye produkt og få temperaturen op på 1100 grader. 

Sintex i Hobro er startet for 25 år siden og ejes af Grundfos

For 25 år siden blev Sintex dannet med det formål, at lave innovation, skabe nye teknologier og udvikle brugen af pulvermetal, der kunne indgå i produktionen hos Grundfos og andre industrivirksomheder. Gennem virksomhedens 25 år er der skabt 25 patenter og virksomheden er vokset fra 5 ansatte til, at de i dag beskæftiger 175 ansatte på virksomhedens matrikler på Jyllandsvej i Hobro.

Thomas Sørensen direktør Sintex Hobro Foto: Mariagerfjordposten.dk

Store forventninger til fremtiden hos Sintex i Hobro

– Vi er i gang med at undersøge mulighederne for opførelsen af den nye fabrik. Vi skal have den klar om et år og produktionen skal være oppe og køre medio 2024. Når den nye fabrik står færdig, vil vi få brug for 5-10 flere medarbejdere til produktionen og derefter også et antal medarbejdere til videreudvikling af hvor vores Monolitter kan bruges, slutter Thomas Sørensen.

Sintex søger jævnligt efter nye medarbejdere – Nye jobopslag kan løbende ses på virksomhedens hjemmeside.  

LÆS OGSÅ: Sparekassen samler 10 butikker i Hobro til modeshow

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler