ForsideMariagerfjordSkal efterårsferien bruges på hestehygge i stalden i Arden Sports-Rideklub?

Skal efterårsferien bruges på hestehygge i stalden i Arden Sports-Rideklub?

- Annonce -

Skal efterårsferien bruges på hestehygge i stalden i Arden Sports-Rideklub?

Efterårsvejret har så småt meldt sin ankomst, og selvom de regnvejrsfulde dage kalder på indendørshygge i sofaen med en kop varm kakao, er der stadig masser af muligheder for også at opleve spændende aktiviteter. I uge 42 er der nemlig Aktiv Ferie for alle børn i 2.-6. klasse, som bor og/eller går i skole i Mariagerfjord Kommune.

Alle aktiviteterne er gratis, og tilmeldingen åbner torsdag den 21. september kl. 15.00. Sidste mulighed for tilmelding er den 4. oktober. Vær opmærksom på at der er aldersbegrænsning på enkelte af aktiviteterne. Vælg mellem seks spændende aktiviteter eller prøv lidt forskelligt. Der er både mulighed for at prøve karate, besøge Hoppeland, opleve hestehygge, deltage i LAN-party, prøve at svømme eller dykke og at spille håndbold, så der er lidt for enhver smag.

Én af de spændende aktiviteter i efterårsferien afholdes af Arden Sports-Rideklub. Her har børnene mulighed for at få en hyggelig dag i hestens tegn, hvor de kan lære elevhestene at kende og få en ridetur. Derudover er der masser af staldhygge på programmet, og børnene kan deltage i striglekonkurrence med elevhestene.

Eftermiddagen byder også på spring over flotte nye spring på egne ben, og hvis man har sin egen kæphest, må man gerne tage den med. Der bliver masser af tid til at hygge om hestene i godt selskab.

Der er mulighed for hestehygge den 16. oktober i tidsrummet 9.00-13.00. Klubben serverer en lille forfriskning om formiddagen, men man skal selv have madpakke med til middag. Alle børn fra 2.-6. klasse kan være med.

Arden Sports-Rideklub ligger i Arden lige op til Rold Skov. Klubbens faciliteter byder på to ridehaller, en udendørs springbane og naturligvis stalde. Klubben har forskellige undervisere, og der udbydes undervisning på forskellige niveauer i både dressur og spring, så der er gode muligheder for at finde et hold, der passer til éns alder og niveau. En omgang hestehygge i efterårsferien er en god mulighed for at finde ud af, om man skal have en prøvetime.

Vel mødt til en hyggelig dag – og husk, at ugen også byder på mange andre aktiviteter. Læs om de forskellige Aktive Ferie aktiviteter og find mulighed for tilmelding her

LÆS OGSÅ: Vikingerne på Fyrkat fejrer, at de er blevet verdensarv – og du er inviteret

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Kanonslag beslaglagt 

Dødsfald – Arden

- Annonce -

Seneste artikler