Forside112Skoda stjålet i Arden - App på bilen førte til anholdelse

Skoda stjålet i Arden – App på bilen førte til anholdelse

- Annonce -

Skoda stjålet i Arden – App på bilen førte til anholdelse

Nordjyllands Politi modtog en anmeldelse på tyveri af en bil i går morges. Tyveriet skete mellem kl. 8.15 – 9.15 på Vestergade i Arden.

Anmelder havde parkeret sin Skoda på en parkeringsplads på Vestergade og imens hun var til behandling, blev hendes bil stjålet med rette nøgle – om nøglen har været tabt på parkeringspladsen eller gerningsmanden har været inde på behandlingsstedet og taget nøglen i jakken – er endnu uvist.

Via en App på bilen var det muligt at finde frem til hvor bilen befandt sig og derfor kunne man se, at den kørte ved Randers. Østjyllands Politi blev kontaktet og de fik standset bilen kl. 9.28 på Vester Altanvej i Randers C og gerningsmanden blev anholdt.

Østjyllands Politi skriver følgende i deres døgnrapport om ovenstående sag, som blev videregivet til dem fra Nordjyllands Politi:

Føreren af bilen viste sig at være en 31-årig mand, som var frakendt kørekortet og virkede påvirket af både alkohol og stoffer, derfor blev han desuden sigtet for sprit- og narkokørsel og kørsel uden førerret. 

Det blev til endnu en sigtelse, da han under visitationen blev fundet i besiddelse af en klump hash. 

Den 31-årige erkendte i øvrigt tyveriet og forklarede, at han ikke havde orket at tage toget til Randers, så i stedet havde han stjålet en bil. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler