ForsideHadsundSkoledebat på Vindblæs Friskole 

Skoledebat på Vindblæs Friskole 

- Annonce -

Skoledebat på Vindblæs Friskole 

Mandag den 24. oktober 2022 kl. 19.00 – 21.00 var aulaen på Vindblæs Friskole rammen for et vælgermøde med fokus på hvordan friskoler puster liv i landsbyer, antallet af specialundervisningselever stiger – men økonomien forbliver den samme og om Friskolerne kan sættes mere fri. 

Skoleleder Carina Sloth bød velkommen og efter en fællessang var der lagt op til politisk debat mellem de deltagende politikere, som var Per Husted (A), Jens-Henrik Kirk (C), Bo Ritterbusch (LA), Peder Larsen, (SF) Henrik Buchhave (V), Charlotte Amdi Burgess (B) og Malene Ingwersen (Ø).

De deltagende politikere fortalte ivrigt om deres holdninger til de forskellige temaer krydret med anekdoter og eksempler fra deres egen skolegang. Mange af skolens ældste elever havde valgt at deltage og fik da også rig mulighed for at stille spørgsmål og fortælle om deres holdning til eksempelvis eksamen. 

Carina sluttede aftenen af med at sende en tak til de deltagende politikere, de mange fremmødte, ordstyrer Klaus Hansen samt Støtteforeningen for Vindblæs Friskole og Børnehave for at sørge for kaffe og kage i pausen.

– Jeg syntes, at det har været en fin aften med god debat og spørgelyst. Det er ikke sidste gang, at vi her på Friskolen vil tage initiativ til et vælgermøde i forbindelse med afholdelse af et valg, fortalte skolelederen i sin afslutning.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet