ForsideHobroSkrab dig til en ekstra julegave i Lidl - og støt samtidig...

Skrab dig til en ekstra julegave i Lidl – og støt samtidig Danske Hospitalsklovne

- Annonce -

Skrab dig til en ekstra julegave i Lidl – og støt samtidig Danske Hospitalsklovne

Til jul kan man støtte Danske Hospitalsklovne og det lokale foreningsliv ved køb af til- og fra julekort, hvor man samtidig kan skrabe sig til en ganske stor ekstra julegave. Som hovedsponsor for julelotteriet har Lidl bidraget til initiativet, hvor hovedgevinsterne i år er tre gavekort til brug i kædens butikker på 50.000 kr. hver.

Julen står for døren, og det betyder for mange også køb af til- og fra julekort til pakkerne under træet. I år kan du købe julekort fra Danske Hospitalsklovne, hvor pengene går til, at hospitalsklovnene kan aflægge endnu flere besøg hos indlagte børn på landets hospitaler. Over 486 lokale foreninger, klubber og skoleklasser har allerede tilmeldt sig som sælgere af julekortene, hvor de får provision for de julekort, de sælger og på den måde samle ind til at komme på lejrtur, træningslejr eller et andet fælles projekt. 

Støt Danske Hospitalsklovne. Foto: Lidl

Lidl har været hovedsponsor for Danske Hospitalsklovne siden 2015, og i år er dagligvarekæden hovedsponsor for julelotteriet og har bidraget økonomisk til kampagnen, hvor danskerne blandt andet kan skrabe sig til et gavekort til Lidls butikker på 50.000 kr. 

”Danske Hospitalsklovnes arbejde er yderst meningsfuldt, og vi er glade for, at vores tætte samarbejde kan sprede endnu mere glæde og smil i en svær tid for børn på landets hospitaler. At salget samtidig støtter de lokale foreninger, skoleklasser og klubber, der sælger dem, er virkelig positivt, da vi jo selv med vores butikker er aktive i mange lokalsamfund,” siger Jens Stratmann, der er adm. direktør i Lidl. 

“Vi er blæst bagover af næstekærlighed” 

Hos Danske Hospitalsklovne er man overvældet over den store opbakning, der kommer fra sponsorer som Lidl og børn, der sælger julekortene. 

”Vi er blæst bagover af næstekærlighed fra de mange lokale foreninger og vores sponsorer, der er årsagen til, at vi kan komme ud på flere børneafdelinger på landets hospitaler og give dem lidt af den gnist tilbage, som de kan have mistet på deres sygdomsvej. Det er i fællesskab, at vi kan nå bredest ud, så det varmer at se, hvor mange der støtter op om vores forening og bidrager til at sprede lidt glæde og julestemning på hospitalerne,” siger Tania Dethlefsen, direktør for Danske Hospitalsklovne.  

En af de mange frivillige er Alberte Ella Holm-Eilert. Hun har glædet sig til at komme på gaden for at sælge julekort, fordi hun ved, at det går til et fantastisk formål:  

”Jeg har selv været indlagt, så jeg ved, hvor meget det betyder at få besøg af Danske Hospitalsklovne og få tankerne hen på noget andet i en svær tid. Derfor vil jeg rigtig gerne bidrage til, at andre børn også kan opleve den glæde det er at have besøg af en hospitalsklovn.” 

Alberte Ella Holm-Eilert. Foto: Lidl

Til- og fra julekortene med skrabelod koster 50 kr. for fem julekort og sælges allerede nu af sportsklubber, skoleklasser, almennyttige foreninger, HF- og gymnasieklasser, ungdomsklubber, børnehaver m.fl. frem til d. 31. december 2022. 

Har man lyst til at bakke op om initiativet og sælge lodder, kan man tilmeldesig her.  

Danske Hospitalsklovne og Lidls samarbejde: 

  • Lidls samarbejde med Danske Hospitalsklovne blev etableret i 2012, og siden 2015 har Lidl været hovedsponsor for foreningen. 
  • Lidls kunder kan året rundt vælge at donere deres pant i dagligvarebutikkerne til Danske Hospitalsklovne. 
  • Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, der gratis stilles til rådighed for afdelingerne og lønnes af foreningen. Hospitalsklovnenes arbejde er kun muligt med økonomisk støtte fra private, virksomheder og fonde.  
  • Det er foreningens mål at nå ud til alle børn og unge på danske hospitaler, på landets børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger samt bosteder for børn med svær autisme.  
  • Alle hospitalsklovne gennemgår en 1,5-årig uddannelse.  

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler