ForsideMariagerSorte PH lamper stjålet 

Sorte PH lamper stjålet 

- Annonce -

Sorte PH lamper stjålet 

Politiassistent Jesper Fredsgaard fra Himmerlands Politi i Hobro fortæller til Mariagerfjordposten.dk, at politiet har modtaget anmeldelse om et tyveri. 

– Det er sket på Rosengade i Mariager oplyser Jesper Fredsgaard og fortsætter:

– Det er sket mellem den 26. december kl. 17.30 og den 27. december kl. 01.00. 2 sortmalede PH lamper er demonteret fra en husmur. Ledningerne var klippet over og de to lamper til en værdi på kr 11.000 kroner forsvundet.  

Har du set eller hørt noget, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

OM PH-lamper

PH-lamper refererer til lamper designet af den danske arkitekt og designer Poul Henningsen (PH). Han var kendt for sine unikke bidrag til belysningsdesignet, og hans lamper er kendt for deres karakteristiske skærmarrangement, der sikrer en behagelig og diffus belysning. 

PH-lamperne er ikoniske for deres nøje udvalgte former og konfigurationer, og de er ofte blevet betragtet som tidløse klassikere inden for belysningsdesign. 

De findes i forskellige modeller og størrelser, herunder gulvlamper, bordlamper, udendørslamper og loftslamper. Poul Henningsens arbejde inden for belysning er kendt for at kombinere æstetik, funktionalitet og lyskvalitet på en unik måde.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet